#40 Emin Bayram

Simdiden 194 cm boy. Insallah daha da uzamaz. Bana sanki 189 190 gibi geldi. Ahmet ile yan yana durunca arada 4 5 santim var gibiydi. Tabi Ahmet'i 184 185 diye biliyorum
düzenledim. yanlis yazmisim. ahmet 184 diyor transfermarkt

Neyle beslendin aslanım sen böyle yaw. Şansın bol olsun. Çok çalışırsan karakterin de yerindeyse herşey mümkün. Belki Luyindama yokluğunda alırsın formayı. Neden olmasın.

Henuz 16 yaşında.Şuan bile fiziği gayet yeterli iken 2 sene sonra falan çok iyi duruma gelir.

Ayağı çok düzgün, hava toplarında da çok iyi.yaş konusunda 16 olduğuna inanmadım ama Ozan kabak ile karşılaşacak olursam fiziği oturmadığı için kalçalar vücuda göre şişkin,Arda Turan'ın ilk hali gibi.O yüzden ağır, anı dönüşlerde de yavaşlık var.muhtemelen fiziksel gelişimi tamamlandıktan sonra biraz da fitness ile kapı gibi stoper olur.Su çocuğu ver Ajax a,iki sene sonra De liegth gibi 80 e satar.

EK9-PPrXUAAfXMy

(y)

Trabzonlu olsa şimdiye 10 milyon olmuştu piyasa değeri. Allah yolunu açık etsin. Nasıl olsa kimsenin üstüne düşünmeye gerek göreceği bir kulüp yok ortada ama şu yoklukta 3'lünün sağında muazzam olurdu.

ozan ile kıyaslarsan hangisi daha klas reis? dürüst ol ama gaza gelmeden
3lü savunmada hazır lyundima sakatken oradan işe koyulmalı yorumalrdan anladığım kadarıyla. gerçi halen kimse hangi ayağını kullandığını cevaplamadı
Emin gol de atar,asist de yapar.zor soru.ama emin daha iyi olabilir ozandan

Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok Alanya maçında oynasın bu çocuk

Geri
Üst Alt