Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.186
- 28.894
- 2.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
edildiBu çocuğun sözleşmesi kontrol edildi mi yönetim.yine ayakta uyuma
Avrupa kulüpleri gibi profesyonel adımlar planlamalar istiyoruz artık,bakkal gibi yönetimler istemiyoruz. Ozan gibi bi yeteneğin sahaya sürülmeden önce ne yapıp edip o sözleşmeyi yenileyeceksiniz gerekirse zam yapacaksın, altyapıdaki tüm topçuların düzgün menajerlerle çalışmasını sağlayacaksın.böyle hatalar hep altyapıdaki boş vermişlik başı boşluğun sebep olduğu durumlar.edildi
yönetim uyumuyo arz talep dengesi değişiyor renktaş. adamlarda köle olmadıkları için yapcak bişi kalmıyo bazen
gitmek isteyen giderAvrupa kulüpleri gibi profesyonel adımlar planlamalar istiyoruz artık,bakkal gibi yönetimler istemiyoruz. Ozan gibi bi yeteneğin sahaya sürülmeden önce ne yapıp edip o sözleşmeyi yenilyeceksiz gerekirse zam yapacaksın, altyapıdaki tüm topçuların düzgün menajerlerle çalışmasını sağlayacaksın.böyle hatalar hep altyapıdaki boş vermişlik başı boşluğun sebep olduğu durumlar.
İnşallah hamsi maçında ilk 11 çıkar ve hatasız oynar.
Orda hata yaparsa kendine olan güveni çok sarsılır.
Sorloth gibi güçlü ve hareketli bir forvete karşı oynaması çok zor olacak ama bu işin altından kalkarsa eğer seneye marcao ve Luyindama'yi çok fazla zorlar ve formayı kapar.
Tek istediğim bu hafta kusursuz ve hatasız oynamasi ve hamsilere fırsat vermemesi
Bağlılık göstermesini beklemiyorum futbolcudan. Kulübün çıkarlarını iyi kollayıp o çıkış maddesini amatörce gözardı etmeyeceksin. Düzgün yönetilen bi kulüp bangır bangır gelen bi yeteneği kapı gibi sözleşme yapmadan sahaya sürmezgitmek isteyen gider
avrupa ülkesi olmadıgımız için avrupalı klüp gibi tavır takınsanda her oyuncu o baglılıgı göstermez
bu adam gayet yetiştirme verilip de gidebilirdi. gittigi fiyat yeterli nezaket göstergesi bence.Bağlılık göstermesini beklemiyorum futbolcudan. Kulübün çıkarlarını iyi kollayıp o çıkış maddesini amatörce gözardı etmeyeceksin. Düzgün yönetilen bi kulüp bangır bangır gelen bi yeteneği kapı gibi sözleşme yapmadan sahaya sürmez
Iyikiiyiki emin degilsin ya da altyapıda bi çocuk degilsin de futbol hayatın 20sinde anadoluda gezmekten bıkıp kokainden ölmedin
10 yılda bir yetenek çıkarıyorsan altyapıdan bi zahmet adam gibi sözleşme yapmayı becer. Bunları söylüyorum çünkü bizimkiler aynı haltı ikinci üçüncü defa da yiyecek potansiyelde. Oyuncu karakterine işi bırakırsan amatörce yönetiliyorsun demektir. Neyse,umarım ozandaki durum diğer oyuncularda yaşanmaz.bu adam gayet yetiştirme verilip de gidebilirdi. gittigi fiyat yeterli nezaket göstergesi bence.
hangi klüp düzgün ya pogba orneri o bu ornegi bi sürü ornek var. oyuncu karakter yapısı vizyonu önemli. aglmaya gerek yok
Bu arada illa satilmasi gerekmiyor. Zira gelen parayi sacma sapan bir sekilde harcayip gene ayni kısırdöngüyü yasiyoruz. Uzun yillar hizmet etse fena olmaz.
Bulundugumuz durumda 10 milyon ve ustu teklif gelirse satmamiz şart çünkü para girmesi lazım kasaya hep gider olmaz.