#40 Emin Bayram

Hacı harbiden bayağı kötü oynuyor ama yaw.

kötü savunmacı ama ortalama üstü ayakları ve yaş grubu için hayli anlamsız bi özgüveni var. açıkcaıs ben bu tarz topçuyu kemik stoper denilip 4-5 milyon piyasa biçilen samet cockaydın'a filan tercih ederim. türk topçu yav en nihayetinde olsa olsa ne kadar iyi olacak yani. abdülkerim ayakları çok iyi az göze batıyor da emin'de 2-3 gömlek iyi oyuncu olmakla birlikte onun bile nerdeyse her maç en az 1 tane ikramı var. sene başı o hatalar gol oluyo diye sövüyoduk, şimdi rakipler atamıyo diye unutuyoruz.

dediğim özellikleri sebebiyle tarzında kötü bi stoper olsa da profil itibariyle büyük takıma çok daha uygun bi topçu bence. bu bebe olursa burda olur, bizde tutunamazsa yiyecek ekmeği zor bulur zaten futboldan. belki biraz daha güçlenir filan kabak gibi fiziğiyle az daha fark yaratır, hiç olmasa da 10 yıl kulübede yedek beklese gözüme pek batacak bi tip değil açıkcası.

Yaz döneminden beri söylüyorum bu arkadaş 1.ligde bile fark yaratan bir adam değildi. 1.ligde şampiyonluğa oynayan takımlarda falan oynayamaz. Genç oyuncunun yedekte beklemesinin hiçbir anlamı da yok kiraya verilip iyi kötü oynaması lazım

Alıştıra alıştıra oynatmıyoruz. Mesela önüne Torreira, soluna Dubois, sağına Nelsson-Boey koy Emin'i öyle dene ve oyuna alıştır. Ama önü de, solu da, sağı da rotasyon olursa karşılığını veremiyor işte. Abdülkerim sorumluluğunu kaldıracak seviyede değil. Bugün ne yapacağını şaşırdı sahada. Her uzun topta pozisyon hatası yaptı neredeyse. Sert bir oyuncu da değil. Rakip için maden oluveriyor bu sebeple.

Ortanız yok arkadaş. Biraz sabredip gelişim göstermesine yardımcı olmak lazım.

Emre Taşdemir yerine Uğur Çiftçi olsa o golü yemezdik ilk golde Emin hatalı ama orada Emre de çok rahat orta açtırdı adama yakın olsa o kadar iyi orta kestirmezdi.

Futbolu bırakan Semih , Avrupa da tutunmaya çalışan inişli çıkışlı ozan kabak bunun yaşında dünya klası olabilecek potansiyel gibi oynuyordu. Bu emin de öyle bir şey yok. Kaleci de degil ki yaşı nedeniyle diyelim. ? Olmaz bundan.

Maalesef üzülerek diyorum bu çocuktan olmaz gibi. Gençlere şans verilmesini çok istiyorum ama Emin bu şansı en çok bulan kişi olmasına rağmen her maç daha da geriliyor. Umarım bizi utandırırsın.

Ofsayt olan golde de cok kotuydu. Solda da yapamiyor gibi. Bize solak stoper lazim ( eger kaldiysa)

Verilen şansları hiç iyi kullanmadı. Bir tane güven verdi dediğimiz maçı yok.

Emin'den hiç kimse emin değil. Ulan yedek stoper alamadınız bir türlü

Geri
Üst Alt