#40 Emin Bayram

Bu çocuktan Süper Lig stoperi kesin olacak. Bizim seviyeye çıkabilecek mi, onu zaman gösterecek.

Ben çok beğeniyorum kendisini biraz daha sakin kalıp kademe anlayışını geliştirirse iyi yerlere gelebilir.

stoke city istiyor
emin oynayacağı için gitmek istiyor
ilk teklif satın alma opsiyonlu kiralık

Zorunlu satın alma veya kiralama ücreti yoksa asla verilmemeli. Bu sene maç çok, Emin'e ihtiyaç olacaktır.

2 tane stoper gözüküyor stoke'da bana mantıklı geliyor kiralanması. 15 maç oynasa bile kardır orada

geri alma opsiyonu ve sonradan satistan payla güzel bir bonservise verilebilir.

Bence gidip kendini kanitlamali. Burada gelisecek gibi degil. Boy pos harika, topla iliskisi bence gayet iyi. Burada harcanacak gibi. Gitmek istiyorsa önunu acalim

Oynayacağı bir takıma kiralanmalı ve sürekli oynatılmalı. Maç eksiği olmasa gayet sağlam adam.

Konsantrasyon problemi var. Oyun içinde gidiyor kafası. Yetenekli topçu olsa da bu zaafı sebebiyle üst seviyeye çıkması zor gibi.

Çok iyi oynadığı maçta bile aylardır bahsettiğim hatayı yine yapıyordu.

Top tekniğine fazla güvenip top ayağındayken rakibi kendisine gereğinden fazla yaklaştırıyor. Topla dönerken veya rakibe sırtını dayayıp topu perdelemeye çalışırken rakip araya ayağını soktu mu topu kaybedebiliyor.

Bu bahsettiğim şey bu sezon gerçekten oynadığı her maçta istisnasız minimum 1 kere gerçekleşti. Bugün de oldu aynısı. Rakip ayağını araya koydu tam topu kapıyordu Emin son saniye uyandı ve topu takım arkadaşına verdi.

Top tekniğin iyi biliyorum eyvallah ama sen stopersin son adamsın böyle riskli oynamamalısın. Topu kaybettiğin an takım hazırlıksız ve eksik şekilde kontra atağa yakalanıyor rakibe.

Kaan'ın arkasında 4.stoper olarak oturacaksa bence direkt ilk 11 oynayacağı bir Süper Lig takımına vermek lazım. Stoke City olayına da sıcak bakıyorum açıkçası, İngiltere'de fiziksel olarak da büyük gelişim gösterir.

Ben potansiyeline çok inanıyorum ilk günden beri ama bu potansiyeli bir şeye dönüştürebilmesi için oynamaya ihtiyacı var. Kiralık göndermek en mantıklısı gibi duruyor.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaan ayhan'a daha fazla şans verileceğini düşündüğümden gitsin demiştim ama dün akşam fikrim değişti.

Çok zoraki durum olmadığı sürece bence ilk 11 olması zor. Okan hoca garanti isimlerle oynamayı tercih eder. Rotasyonda kalsa kendisi için iyide olmayabilir. Haberlerde bahsedilen miktarlarda transfer gerceklesme olasılığı varsa gitmeli.

Fiziği gayet iyi durumda bir iki pozisyonda rakibini kaçırdı daha oturaklı oynarsa alt yapıdan görünen Emin ve Yunus takimda kendine yer bulabilir onun dışındakiler pek umit vermedi.

Geri
Üst Alt