#40 Emin Bayram

Ülkemizde yetişen stoperlerin en büyük eksikliği olan top tekniği yönü bu çocukta çok iyi durumda. Bana göre bazı pozisyonlarda odak ve konsantrasyon sorunu var. Bu sorunları hallettiği zaman çok daha iyi durumda olacak. Kaan'dan her türlü iyi durumda olduğu kesin.

ben kendisinde büyük bir eksik görmüyorum. Abdülkerim-Nelsson olmadığında gönül rahatlığıyla 11 oynar kimsenin eyvah diyeceğini sanmıyorum oynadığında

Bu sezonda rotasyonda olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sezon 3 kulvarda olacağımızı düşünürsek 4 tane iyi stoper şart. Metehan veya Ross'u pek hazır bulmuyorum şu aşamada o yüzden Emin kalmalı diğerleri kiralanmalı.

ben kendisinde büyük bir eksik görmüyorum. Abdülkerim-Nelsson olmadığında gönül rahatlığıyla 11 oynar kimsenin eyvah diyeceğini sanmıyorum oynadığında
Sorun şu ki Kaan Ayhan tecrübe ve maliyetinden dolayı hocanın ilk oynatacağı adam olacaktır Abdül veya Nelsson'un eksikliğinde.

ben olsam emini oynatırım. Kaan da kötü değil ama emin daha büyük potansiyel hemde stoper olarak daha güvenilir
Ben de Emin'i oynatırdım ama Kaan alındı artık ondan ilk tercih olacaktır maalesef.

Dün yukarıda bahsettiğim huyundan vazgeçerse Emin'in Ozan Kabak gibi transfer yapabileceğine inanıyorum ben.

Kendini öne attığında her stoper gibi çalım yiyo,ozguveninden herseyi yaparım sanıyor.odaklandiginda da Giresun maçındaki gibi bütün toplari kesiyor.kalir net,okan hocada begeniyo

10 milyona yakın bons bekleniyor muş.Stokke çok ciddi ilgileniyormuş

Trabzon hiç oynatmadığı çocuğu 13 Milyona mı ne Ajaxa sattı.

Bizim Emin o çocuğa göre kat kat daha tecrübeli.

Satilirsa geri satin alma opsiyonuyla satilsin bari. Eger bir gun kaliteli stoper olursa cok isimize yarar

Güzel oynuyor şu dkya kadar, beğendim.

Çok iyiydi o bir zorlayıp top kaybettiği sekansa kadar. Sonrasında birkaç tane daha bomba gibi pas attı, fakat bunlar olacak bu yaşta

Geri
Üst Alt