Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emin'in avatarındaki gibi gelişmesini nasıl yorumlarsın dayıEmin dusme takimlarinin defansi gibi
Gurur duyariz yegenimEmin'in avatarındaki gibi gelişmesini nasıl yorumlarsın dayı![]()
Şaka maka sağlam 1 vücudun var dayı helal olsun..Gurur duyariz yegenim
Eyvallah muratimŞaka maka sağlam 1 vücudun var dayı helal olsun..
Yok, vermedi bizimkiler.Satın alma opsiyonu var mı? Bakmaya üşendim...
Satın alma opsiyonu var mı? Bakmaya üşendim...
Apo bu yaştan sonra bizi tatmin edecek bir teklif alamaz; Emin de ha diyince Apo' nun yerini dolduramaz. Daha gelişmiş olarak rotasyona katılsın hele de...Abdülkerim'i satarsak 11e koyarız seneye
keske önlibero olsaydıfiziği ne durumda bilmiyorum da oyuncu yetenekleri olarak nerdeyse ozan kabak kadar potansiyelli bence. biraz daha basit oynamayı öğrenirse fenerli arap sabununu tamamen milli takımın dışına atar.
fiziği ne durumda bilmiyorum da oyuncu yetenekleri olarak nerdeyse ozan kabak kadar potansiyelli bence. biraz daha basit oynamayı öğrenirse fenerli arap sabununu tamamen milli takımın dışına atar.
önliberoya paraya kıyılıp iyi adam alınmalı, ki zaten torreira gibi delikanlı var halihazırda. ama altyapı kaynağıyla stopere ne kadar az harcanırsa o kadar kar. yoksa samet gibi herifleri milyoner ediyon şu futbol ortamında.keske önlibero olsaydı
Eminin en büyük eksiği bence agresiflik, ancak yanında sert bir stoper olursa iyi bir ikili olabilir diye düşünüyorum.