#40 Emin Bayram

Sürekli oynamak isteği nedeni ile kiralık gide gide kariyerini bir seviyeye getirdi.

Ama bu sene lazım olabilecekken, çok da doğru bir karar vermeyerek bence orta alt sınıf bir takıma gitti.

Neyse, kendisi için hayırlısı olsun.

Fena olmayan bir para da kazandık sayılır taraftarın isyanı sayesinde.

Emin'i tutup düşen performansını ve gelen teklifleri de düşünerek Abdulkerimi'i göndermeliydik.

Adı Emin olan birinin süper topçu ihtimali yok. Geçelim.

Salalım bu başlığı artık. Transfer olursa verin ulan yüzde ellimizi şeklinde yukarı taşırız.

oyuncuya tepki veren de haklı, oyuncuyu da hak veren de haklı

oynama garantisi olan, geçen sene sevdiği ve sevildiği yerde devam etmek istemesi normal ama Galatasaray gibi büyük takımda oynama şansı herkese gelmiyor. Galatasaray 50-60 maç oynayacak. Mutlaka süre bulacaktı, Abdülkerim artık 30 yaşına geldi yavaştan düşüşe geçecek, Nelsson ve Davinson her an gitme ihtimali var

geçen sene barış'ın oynama şansı, emin'den çok daha düşüktü. Bek yapıldı oynadı, forvet yapıldı oynadı söke söke aldı formayı

bu işler şansa olmuyor isteyerek oluyor. Emin adına kötü sınav ama yine de belli ölçüde anlıyorum

Forma için mücadele etmek istemeyen adam bize zaten fayda sağlamazdı. Asıl amacı Galatasaray olsaydı zaten kalır forma için mücadele ederdi.

Yangından mal kaçırır gibi defolup giden çocuğun arkasından ağlamaya gerek yok.

gelecek salı davinson yetişmezse hoca verecek kararını gitmekle iyi mi yaptı kötü mü yaptı.

doğrusunu yaptı güya altyapıdan çıkmış altyapı düşmanı hoca bunu oynatacak mıydı sanki
bugün de mete dururken stopere berkanı alıyor
gülermisin ağlar mısın

Berkani oynatir, Kaan oynar olmadi sol ayak diye belki Demirbayi sürer ama gemc birini oynatmazdi.
görelim, bana da öyle geliyor. ben emin'e en çok westerlo'ya gittiği için kızıyordum da haftaya olası durumda beklediğimiz senaryo gerçekleşirse alayı fener'e de kaçsa ağzımı açmam o saatten sonra.

Geri
Üst Alt