#40 Emre Can Coşkun

bizim altyapıda neyle besliyolar bunları ya 20 yaşındaymış bide

fizik diyen arkadaşlara gelsin... gareth bale 18 yaşında...

article_3d3036a1374e97e9_1360849956_9j-4aaqsk.jpeg

Ofans oyuncusunda fizik bi yere kadar önemli, orada yetenek daha on plana cikiyor ama defans oyuncusunda fizik oldukça önemli.

N5

Bugunki insan ustu zaten :D ama 18 yas icin gayet yeterli bence . Sonucta boksor olmayacak bu adam :)

benim demem o ki 18 yaşında birini fizik diye eleştirmemek lazım... ben de beğendim emrecan'ı... bundan sonra yapılması gereken üzerinde durulup fiziksel gelişimini doğru yönetmek... kuzey ırkına benzer fiziksel özellikleri olmayabilir ama bir semih örneği var önümüzde...

Her forma ve fotoğraf yanıltıcı olabilir. Buradan zayıf olduğunu nereden anladın ki? Bir çok futbolcu bulabilirsin uzun kollu bir bol formayla zayıf görünen.

konuyu bildiğim için koydum bu fotoğrafı... gareth bale, southampton'dan tottenham'a geldiği zaman fiziksel özellikleri tam oturmamıştı... ancak özel bir program ile fiziksel gelişimini üst düzeye çektiler...

konuyu bildiğim için koydum bu fotoğrafı... gareth bale, southampton'dan tottenham'a geldiği zaman fiziksel özellikleri tam oturmamıştı... ancak özel bir program ile fiziksel gelişimini üst düzeye çektiler...

Ben zaten fizik olarak eleştirmedim kimseyi, ama sonuçta bizde geliştirmiyorlar kendilerini o yönde.

Shaqiri de zamanında cilizdi falan da o da ofans oyuncusu. Fizik, ofans oyuncusu için ekstra birşey ama defans oyuncusu için önemli bisey.

N5

Tabikide fizigini gelistirmeli gelistirmeyince yetenek kaybolup gider messi ornegin o cusseyle yikilmiyor neden cok calismis gerekli yuklemeyi yapmis gerekenleri yapmazsan emre colak gibi olursun her ikili mucadeleden yenik ayrlirsin

Türkiye kupası maçlarında oynatacagını söyledi Mancini gelecek için hazırlıyor 1 sene sonrasına ligde de oynar.Fiziği daha iyi olacaktır takılmaya gerek yok.

tokatspor maçında izleyebiliriz yani...iyi yerli bi stoper kazanıcaz.:)

Verilen şansı iyi değerlendirebilirse parlama yapabilir.Son zamanlarda devre arası kampında parlayıp anında kaybolan çok oyuncumuz oldu.

yıllardır izlerim ilk kez sol bek oynadığına denk geldim. sol stoper oynar sürekli olarak . ama karakter koydu. aslansın çocuk.

Geri
Üst Alt