#40 Emre Can Coşkun

Geçen sene ergen çocuk gibiydi bu sene ayıboğan gibi maşallah...Ben Koraydan da Emre Candan da çok umutluyum Chedjou'yla bu 2'liden 1'i oynamalı..Bakın Bilice güvendi formayı verdi Atınç'a gayet de iyi oynadı eleman biz de biraz cesur olmalıyız..

Bülent Korkmaz 'ın biraz daha uzun boylu hali :D Boyuna baktım 1,84 gözüküyor ama sanki daha uzun gibi duruyor.Çok sert tam istediğim gibi bir stoper keşke bi anda patlama yapıp oynayıverse.

Geleceğin Bruno Alves'i. Yani futbolculuk olarak değil kasaplık olarak.

Mutlaka kiralık olarak gönderilip düzenli olarak oynamasına olanak sağlanmalı.

Henüz defanstan topu alip, herkesi calimlayip gol atmadimi? Veya baska göze batan fantastik hareketler? Ozaman 11de yeri yok;)

Ironiyi biraz abarttim, ama bizim Türkiyede malesef böyle. Genc oyuncu ciktigi ilk, ikinci veya en gec ücüncü firsatinda ya olaganüstü birseyler gösterir, yada formayi büyük ölcüde unutur.
Bu mantikla sadece cok futbolcu kaybetmiyoruz. Ayni anda cokta lesh futbolcu cikariyoruz, bir hareketiyle göklere cikariyoruz.

Mancini sagolsun bu cocugu gecen kamp'ta oynatti kendini cok iyi gelistirmis yani

Bence kiralanması lazim.kiralama isini de beceremiyoruz gönderdiğimiz oyuncular takımlarında oynamıyor

oynatin iste yav, cesaretli olun
ne egerek var zanlara baltalara

Cesaretli ve sert stoper. Semih gibi toptan korkmuyor.

En az(!) Semih kadar oynar.

Semih sakat olmasına rağmen ne Koray ne de Emrecan oynatilmayacak maalesef. Keşke yanilsam.

Semih sakat olmasına rağmen ne Koray ne de Emrecan oynatilmayacak maalesef. Keşke yanilsam.
Semih sakat.
Chedjou yok.
Gökhan kadroda yok.

o mevkide 3 oyuncumuz oynayabiliyor. Bunlar da hakan Koray emre can.
ve diosun ki oynatilmayacaklar. tek defans mi çıkacağız?

Stoper almayalim bu adam oynasin iste.

Semih'ten sadece 2cm uzun ama baya bir fark ediyor. Henüz ligde oynamadigi icin nasil performans gösterecegi soru isareti.

Geri
Üst Alt