41. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Cenk Yelkenci!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thanks emrah m8, good werk :ka19:

rest of yous, piss off

Teşekkürler herkese :hat:
Çok yaklaşmıştım şampiyonluğa ama olmadı neyse bir dahaki sefere artık :nargile:
Tebrikler Cenk Yelkenci , Murat Kayanda
Emeğine sağlık Emrah Yıldırım , son dakikada aldığın yarışmada son anda şampiyonluğumu alıp 2. yaptın sanırım yolladığım meblağ yeterli gelmedi, bir PM atsaydın halledebilirdik aslında :oley:

İlk dinleyişte benim çok dikkatimi çekmemişti şarkın ama güzelmiş. Aceleye geldi benim puanlar bugün akşam 9'u kadar net'e giremeyeceğim dünden belli olduğu için biraz. 3-4 puan daha fazla vermeliymişim. (7-8 gibi) . Hakkını helal et başkan.

Kapatılmış konuya yazmışsın la, @Emrah Yıldırım görmesin :D buradan vereyim cevabını,

Biraz ağır ama etkili bir şarkıdır, beğendiğine sevindim. 5.likte normal bir sıralama oldu şarkım için, beni tatmin etti.

Ama hala esas hedefimizi gerçekleştiremedik tabi. 5. Yıldız hasreti devam ediyor. Çalışmalara devam.

Kapatılmış konuya yazmışsın la, @Emrah Yıldırım görmesin :D buradan vereyim cevabını,

Biraz ağır ama etkili bir şarkıdır, beğendiğine sevindim. 5.likte normal bir sıralama oldu şarkım için, beni tatmin etti.

Ama hala esas hedefimizi gerçekleştiremedik tabi. 5. Yıldız hasreti devam ediyor. Çalışmalara devam.

Yavaş yavaş usta. Elbet bir gün uzanacağız 5. yıldıza ikimizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt