41. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Cenk Yelkenci!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler beyler Cenk Yelkenci Berkan Yavuz Murat Kayanda :hat:
Emrah Yıldırım senin de gözün doysun. Onca layk topluyorsun ama utanmadan hala benim elime bakıyorsun. Neyse verdim 3-5 laykını.
Ahmet KOLKOPARAN abi o kitapsız sen miydin? :D Şaka şaka. Kusura bakma ağabey. Ben senin o şarkıyla katılacağını zerre düşünmedim.
Aslan Türkoğlu şimdi dinlediğim bütün şarkılarda, bana her şey kendimi hatırlatır. ;(

Tebrikler beyler @Cenk Yelkenci @Berkan Yavuz @Murat Kayanda :hat:
@Emrah Yıldırım senin de gözün doysun. Onca layk topluyorsun ama utanmadan hala benim elime bakıyorsun. Neyse verdim 3-5 laykını.
@Ahmet KOLKOPARAN abi o kitapsız sen miydin? :D Şaka şaka. Kusura bakma ağabey. Ben senin o şarkıyla katılacağını zerre düşünmedim.
@Aslan Türkoğlu şimdi dinlediğim bütün şarkılarda, bana her şey kendimi hatırlatır. ;(

Kendine mention mı attın renkdaş

Dönüp postlara baktım 20 kişi falan ilk 5i banko ilk 3 plase demiş :)

bo-sw.jpg

Herkese teşekkürler arkadaşlar, halı sahada olduğum için sonuçları takip edemedim. Oy veren herkesin müzik kültürüne sağlık. İşte iyi müzikten anlayan GSCimbom halkı!
İlk yıldızımıza 2 şampiyonluk kaldı. Bence Fenerbahçe ve Galatasaray'dan önce 4. yıldızı takabiliriz.​

5'i alamadık biz de bir türlü.

Neyse ya nasip diyelim 42. yarışmaya.

yarismanin disindan yorum yapiyim bende. Cenk admine tebrikler sarkisi guzelmis.

Onun disinda hayrinin sarkida cidden guzel. Ugur iz derece yapti mi bilmem onunkide cok popi

yarismanin disindan yorum yapiyim bende. Cenk admine tebrikler sarkisi guzelmis.

Onun disinda hayrinin sarkida cidden guzel. Ugur iz derece yapti mi bilmem onunkide cok popi

saol

lakin bazi ismini vermeyecegim 20 kusur hanzonun gozunde bir gurbetci rap parcasi yahut ariana grande sarkisi kadar degil

Bu versiyonu daha guzeldi ama Stalinli videolarla girmek istemedim acikcasi.

La bir çekic-orak var Stalin bunun neresinde. :D

Hasta Siempre 4.olmuştu daha önce Nathalia Cardone ile. Bu da ilk 5 yapardı. Şampiyon olmaz zaten.

Bu arada bu şarkıyı ilk okulda bize koro da söyletmişlerdi.

Ben bunu opera solo yapmıştım nakarat kısmında ''Rasvetali yabloni... diye girerek'' hey gidi günler hey. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt