- 26 Kasım 2012
- 179.637
- 242.245
- 5.688
dogs bollocks
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1. En kötü ilk 3 yapmalıydiismail çakır 1. olmalıydı bana sormaya niyet ederseniz
Bu video ile başladım GS 3-2 Real maçının özetine bakıyorum şu an![]()
Tebrikler beyler @Cenk Yelkenci @Berkan Yavuz @Murat Kayanda
@Emrah Yıldırım senin de gözün doysun. Onca layk topluyorsun ama utanmadan hala benim elime bakıyorsun. Neyse verdim 3-5 laykını.
@Ahmet KOLKOPARAN abi o kitapsız sen miydin?Şaka şaka. Kusura bakma ağabey. Ben senin o şarkıyla katılacağını zerre düşünmedim.
@Aslan Türkoğlu şimdi dinlediğim bütün şarkılarda, bana her şey kendimi hatırlatır. ;(
Kendine mention mı attın renkdaş
Aslan fenalarda ilişmeyinKendine mention mı attın renkdaş
Ne oldu pes mi ettin artıkBen artık o Aslan değilim Emrah. Hepimizin başı sağolsun. Aslan Türkoğlu'nu kaybettik. ;(
Sen niye katılmadınyarismanin disindan yorum yapiyim bende. Cenk admine tebrikler sarkisi guzelmis.
Onun disinda hayrinin sarkida cidden guzel. Ugur iz derece yapti mi bilmem onunkide cok popi
yarismanin disindan yorum yapiyim bende. Cenk admine tebrikler sarkisi guzelmis.
Onun disinda hayrinin sarkida cidden guzel. Ugur iz derece yapti mi bilmem onunkide cok popi
yarismanin disindan yorum yapiyim bende. Cenk admine tebrikler sarkisi guzelmis.
Katyusha forumu derken ?Hayir derece yapamadim renktas.Katyusha forumdaki kapitalistlerin zoruna gitti.
Katyusha forumu derken ?![]()
Tuncay yat bence kardeşim.ley:
Kapitalistler harcadı diyor kısaca.
https://www.youtube.com/watch?v=2SLvtP6KMUM
Uğur bununla girecektin kardeşim. Direk alnına 12 yapıştırırdım bir anti-kapitalist olaraktan.
Sen gidip kapitalizmin dayattığı seksapellik kavramına esir olarak o versiyonunu göndermişsin.![]()
Bu versiyonu daha guzeldi ama Stalinli videolarla girmek istemedim acikcasi.
Tuncay bu cümleyi cidden kurdun mu kardeşKatyusha forumu derken ?![]()