#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Sağında baresi solunda Maldini de olsa çok kötü
Savunmada oyun pratiği önemlidir. Yanındaki partnerlerin ile uyumun vs.

Uzatmayalım, kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Fikirlerim 90 dakikada bir değişmiyor benim.

Galatasaray'daki misyonunu tamamlamıştır, bu yaz Suudi Arabistan'a yolcu etmek gerek. Bu arkadaş evlendikten sonra saldı zaten hele bir de çocuğu olduktan sonra daha da kötüleşti. Demek ki arkadaşın hayattaki odağı değişti ve aslında gayet normal de bi durum. Konyalı gorilimize yaptığı hizmetler için teşekkür edilip yerine Emin Bayram kayyum olarak atanmalı.

bi insan sametten kötü oynuyorsa

o kıstas olabilir sanırım

derhal gonderılmeli

satılmasın ama seneye rotasyon olur

Futbolda atletizmi olmayan topçulara yer kalmadı. Etli ekmek ve yağlamaları gömmeye son verip fizik kalite çalışmaya başlamalı. Yoksa rotasyona düşmesi uzak değildir.

Öyle bir teklif olduğunu sanmıyorum. Zaten daha yeni sözleşme yaptık
Hangi haberler yaw haberlere göre herkes gitmek istiyormuş ama bir tane bile sağlam kaynak yok
Komik olmayalim. Kimse 3 milyon dahi vermez.
Beyler ben bu haberi kafamdan atmıyom.Nevzat'ın haberi güvenilir mi değil bilmem ama böyle 1 haber var.Arabistan'dan 10 milyon euro teklif gelmesi bence normal.Kimlere ne teklifler geliyo bu transfer piyasasında..

Bu kadar düşüş normal değil. Sakatlıklardan sonra bizde de milli takımda da berbat performans gösterdi. 15 milyon euro gibi astronomik bir teklif falan varsa düşünmeden gönderilmeli

Geri
Üst Alt