- 26 Mart 2012
- 7.334
- 2.007
- 1.938
çok kötüydü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AbartmayalımAcilen satın abi şu adamı para ediyoken başımıza bela olcak
Belkide cogunlugun düsündüklerine karsi olacak benim yazacaklarim, fakat Abdülkerim icin güzel bir teklif gelirse, satmayi düsünmeliyiz.
Neden mi?
Lig ve yerli takimlar icin gayet iyi bir defans oyuncusu, fakat hizli oyuncular ile pek bas edemiyor gibi geliyor bana. Yavas kaliyor sanki. Heleki sampiyonlar ligi gibi yüksek bir seviyede tutunmak istiyorsak, Abdülkerim ile olacak is degil gibi. Abülkerim bana göre pek hizli olmadigi gibi, maalesef bazen gereksiz fazla öne gidip (muhtemelen pas vermek icin), geri dönüste zorlanabiliyor (önce yazdigim gibi, heleki hizli oyunculara karsi).
Davinson bu konuda cok daha basarili.
Yerine yerli savunma oyuncusu kimi alabiliriz diye sormayin ..
Sadece takipte kalin bakin. Agir oyunculara karsi gayet iyi oynayabilir, fakat dinamik oyunculari kacirma tehlikesi cok yüksek. Euro 2024 belli olur belkide.
Abdülkerimin yerini suan doldurabilecek yerli savunma oyuncusu zor bulunmasi veya olmamasi sorun zaten, evet.
Abartmıyorum yav seneye follofoş etcekler özellikle cl de teklif var demiyodu araplara gitsin işte çok rekabetçi olduğunu da düşünmüyorum özellikle köhn gibi savunma özürlü bir bekle daha da sırıtacaktırAbartmayalım
Aç manu bayern özetlerini izle manu maçını aldıysak aponun payı %30 nasıl toplar kesmiş izleAbartmıyorum yav seneye follofoş etcekler özellikle cl de teklif var demiyodu araplara gitsin işte çok rekabetçi olduğunu da düşünmüyorum özellikle köhn gibi savunma özürlü bir bekle daha da sırıtacaktır