#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Agacım kas yapıp kaslarını göstermeyi düşünüyorsun da spor hocasısız m bunu yapıyorsun, dana gibi şişmişin depar atamıyorsun, tek hamleli stopere dönüştürdün kendini.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İzlediğim en kötü Abdülkerim olabilir bugün ayakta durmakta zorlanıyordu zaten maç başlaması ile topu Altay a attılar oda topu rakibe verdi orada belli oldu oyun kurmakta zorlanacagimiz.
Sonra zaten dağıldı gitti takımla birlikte kolay değil bu sene çok maç oynadı dinlenmeye ihtiyacı olabilir

Muslera’nın çocuk doğduktan sonra bir ara cocuk sesinden performansı düştü haberleri çıkmıştı, sen de mi öyle oldun. 2 ayda 5 maça cıktın 3’ünde sahaya patır patır bıraktın.

Her zaman iyi olmayabilirsin ama üstüste bu kadar kötü olamazsın

Çok kalın bir topçu ve gittikçe daha da kalınlaşıyor acilen elden çıkarmamız yararımıza. Yerine atletik bir sol stoper bakmamız lazım, çünkü kaldıkça daha da değeri düşecek

Yorumlar abartı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vucut yapisiyla falan alakasi yok beyler daha 1-2 ay önce cok iyi maclar cikardi

Veya gecen hafta gurcistan macinda kvara ile karsi karsiya kaldigi pozisyonlar oldu hepsini kazandi

Bugun kötü olmasinin sebebi asiri özgüvenli olmasiydi

Ne yaparsam yapayim yetisirim topa veya nasil olsa verdigim pas yerine ulasir kafasinda oynadigi icin hatalar yapti

Toparlayacaktir yani

Bugün beklerin de defansif etkisizliği, kanatların zaten sıfır yardımı nedeniyle oldukça zorlandı. Karşıdaki takım da sonuçta hızlı oynayan yetenekli bir takım, anormal bir durum yoktu bence. Yerine yedeklerden kim oynarsa oynasın benzer şeyler yaşanacaktı.

Yılın son döneminde biraz düşüş yaşadı, belki de yorgunluk ama kabul etmek lazım yıl içinde çok iyi maçlar çıkardı. Hemen boklamanın manası yok.

Belkide cogunlugun düsündüklerine karsi olacak benim yazacaklarim, fakat Abdülkerim icin güzel bir teklif gelirse, satmayi düsünmeliyiz.

Neden mi?

Lig ve yerli takimlar icin gayet iyi bir defans oyuncusu, fakat hizli oyuncular ile pek bas edemiyor gibi geliyor bana. Yavas kaliyor sanki. Heleki sampiyonlar ligi gibi yüksek bir seviyede tutunmak istiyorsak, Abdülkerim ile olacak is degil gibi. Abülkerim bana göre pek hizli olmadigi gibi, maalesef bazen gereksiz fazla öne gidip (muhtemelen pas vermek icin), geri dönüste zorlanabiliyor (önce yazdigim gibi, heleki hizli oyunculara karsi).

Davinson bu konuda cok daha basarili.

Yerine yerli savunma oyuncusu kimi alabiliriz diye sormayin ..

Sadece takipte kalin bakin. Agir oyunculara karsi gayet iyi oynayabilir, fakat dinamik oyunculari kacirma tehlikesi cok yüksek. Euro 2024 belli olur belkide.

Abdülkerimin yerini suan doldurabilecek yerli savunma oyuncusu zor bulunmasi veya olmamasi sorun zaten, evet.

Yorumumu unutmayin. Sadece bir mac icin elestirmek yanlis, ama tekrar tekrar hizli takima karsi cok vasat kalabiliyor. Gereksiz öne kosuslar ve böylece geride bosluk birakmalar..

3. golde zeki çelik olmasa olması gerektiği gibi rakibini ofsaytta bırakmıştı. o golün kendisine bağlanmasına aşırı sinirliyim.

sezon genelinde eleştirdik, geldiği sezonu arattı fakat bütün olayın gsli topçuların üzerine yıkılmasından bıkkınlık geldi. sistemli şekilde oyuncularımız değer kaybına uğratılıyor gibi hissediyorum.

zeki çelik falan da asla gelmesin artık, o nasıl bir amatörlüktü öyle.

Abartmıyorum yav seneye follofoş etcekler özellikle cl de teklif var demiyodu araplara gitsin işte çok rekabetçi olduğunu da düşünmüyorum özellikle köhn gibi savunma özürlü bir bekle daha da sırıtacaktır
Aç manu bayern özetlerini izle manu maçını aldıysak aponun payı %30 nasıl toplar kesmiş izle

Hazır olmadan ve dinlenmeden oynatıp davinsonu kesenlere laf edin isterseniz

Geri
Üst Alt