#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Okadar saglam uzun paslari vardi, hep yerini bulurdu paslari, artik bi pasi hedefe ulasmiyor.

yerli topcu oldugu icün satilmamali diyodum lakin herif kafasinda futbolu bitirip boksör olmaga karar vermis

kendisini shutlayip davinson babanin yanina hummels gibi baba 1 stoper alalim

Futbolu bırakıp dana olmaya karar verdiyse, kendisine danalığında başarılar dilememiz gerekir. Rahmetli Rasim Öztekin'den az daha ince.

Taca veya auta çıkan uzun toplarından da vazgeç. Hasbelkader 3 tane uzun pas attın diye Xabi gibi takılıp durma. Ana avrat çok güzel sövüyorum sana böyle yaptığında, haberin olsun.

Bir de pasa yetişemeyen veya hareketlenmeyene kızmıyor mu? Ulan bunların hepsini güzelce döveceksin, akılları başlarına gelecek.

Ah Melo ah. Kapıyı üstüne kitleyecek çok adam var.

Bu da cacığa bağladı iyice. Serdar Aziz stili geziyor ortalıkta.

Penaltı hariç gayet normal oynadı.
Dün gecenin en rezilleri sırasıyla
Nelson ziyech icardi muslera torreira iken yerli düşmanı tuhaflar kerem ve apoyu hedefe koymuş.
Nelson maçı bildiğin verdi muslera kurtarış yapmadı icardi 2 km koştu ziyech ter attı 1 km koştu.
Sorun kesinlikle yabancı topçularla okan arasında yaşanmış bir vaka.
Dün full yerli çıkmalıydık yada sokan hocamla yollar ayrılmalıydı

Sanki ikinci luyi vakasi yasiyoruz, sakatlikdan sonra formu iyice düstü ve daha agirlasti. Hoca da bunu bile bile hala adama orta sahada pres yaptirma derdinde

Konyalının max vizyonu budur işte saldı futbolu

Geçen yıl Mart gibi futbolu bıraktı, buraya yazdım diye hatırlıyorum. Klasik altı boş çıkış yakalamış Türk futbolcu sendromu bu,
26-27 yaşında süper lig oynamış, hiç alt yaş millisi yok. 2-3 yıl hype oluyor sonra çakılıyorlar.
Attığı her uzun top ya taç ya aut dün 27 kere isabetsiz top atmış bu korkunç bir değer.

Geçen yıl Gümrük maçında Okan hoca 88'de oyundan alınca oh be kurtulduk demiştim ama hala bu sene olmuş şans veriyor. Teklif var veya yok bir şekilde yollanmalı.

Fenere itelesek keşke bunu da Serdar gibi. 1 sezon top oynadı bitti sonra. Daha da toparlamaz 30 yaşına geldi

Geçen sezonun sonundan itibaren serbest düşüşte. Boksa ve imajına vakit ayırdığı kadar kendini geliştirmeye vakit ayırmıyor.
Varsa talibi ki hele de söylendiği gibi 10 milyon falansa düşünmeden vedalaşılmalı.

Geçen sezonun 2.yarısından beridir pis düşüşte. Toparlanacağına saçla falan oynadığına göre bi halt olmaz artık

Geri
Üst Alt