Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevgili baris , dediklerin disinda bende bir kac noktaya degineyim istedim ;Geçen yıl Mart gibi futbolu bıraktı, buraya yazdım diye hatırlıyorum. Klasik altı boş çıkış yakalamış Türk futbolcu sendromu bu,
26-27 yaşında süper lig oynamış, hiç alt yaş millisi yok. 2-3 yıl hype oluyor sonra çakılıyorlar.
Attığı her uzun top ya taç ya aut dün 27 kere isabetsiz top atmış bu korkunç bir değer.
Geçen yıl Gümrük maçında Okan hoca 88'de oyundan alınca oh be kurtulduk demiştim ama hala bu sene olmuş şans veriyor. Teklif var veya yok bir şekilde yollanmalı.
İşin kötü yanı bunu geçen sene Şampiyonlar Ligi seviyesinde de yapmaya çalışıyor. Baskı yaparken de bunu yapmaya çalışıyor mesela geçen sene evimizde oynadığımız ManU maçında Zaha geriye dönmemiş Abdülkerim taa rakip yarı sahada topu alan McTominay a kadar gitti baskıya sonuçta ne oldu adamlar 3 pasla kalemize golü attılar2 sezondur itina ile her maç ileri yaldır yaldır gidip top kaptırıyor. Bir tanesi de demiyor ki Apo yapma.
Ellerine sağlık abi. Sen toparla da bol bol konuşuruz yinesevgili baris , dediklerin disinda bende bir kac noktaya degineyim istedim ;
gecen sezon -genel performansi - begenmedigim oyunculardan abdulkerim.
bu durum euro'da da devam etti , hazirlik derken kupa finali peak oldu.
avrupa genelin de bizim gibi buyuk camialar, sampiyonluklar almis benzer kuluplerin -as bir stoperi- tum bu dusus trendi bir yana, bir macta, ki, az buz degil final macinda bu derece top kaybi,pas hatasi sayica yapmasi normal degil.
<-kotu gun vs ile gecistirilmesinin zararini -> CL seviye maclarin da benzer durumlar yasadigimiz da telafi etmek nerdeyse imkansiz bu seviye maclarda.
bu arada ,final macinda *yaptirdigi *penalti *girisini bu seviye de cidden yakistiramadim. velhasil - o nasil giris anlayan beri gelsin .
diger nokta, hat ici yandakilerle uyumsuz gorunum, savrukluk, gayri ciddiyet , yanlis yer alma, adam karsilama da daha da hantallasmis olmasi , pas sirkulasyonu olurken illa tam ayaginin dibine atilmasini bekler hava da pasin siddetini vs yapmadan topa yetisemeyip arkadaslarina el kol yapmasi(macta nelsonn'a bir kac bu gibi durumlarda yapti) .
birde kimine gore asiri ozguven, vs denebilir, oyun geregi denebilir. nacizane tercihim defans blogundaki oyuncular topu geriden cikarirken isi cok sade ve basit yapmalilar.kaos,kaotik girisimlere girmeleri pek albenili olmuyor. bu marcao'da da vardi - rakibin tekli ciftli pres kapamasin da koselerde kapana kisilip topun kaptirilmasi. bu yola abdulkerim'in de israrla basvuruyor olmasi - anlamsiz buldugum paradoks.
sozun ozu ; bizle devam edecekse, ilk geldigi fizige,kondisyona ve istege vs geri donmeye caba gostermeli. *mevcut durumuyla en fazla yedek olur.malesef .
ustte bu yazdigim mesaj final maci cercevesin de degil genel resimle entegreli .
kaldi ki,
final macin da iyi olan 1 kisi yoktu ,hoca dahil takim kontak kapali maca cikmis.
surci lisan ettiysem kusuruma bakmayin hastaligim tam iyilesmeden dayanamadim foruma gireyim dedim.
@Aras Şimşek
saygi ve selamlar.