#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Acilen kadro disi kalmali.Satilacaksa satilsin.Herif stoper olmasina ragmen durup dururken sari gordu yaptigi penaltiyla oyundan atilip 15 dk eksik kalmamiza neden oldu.Takimda disiplin namina bisey olmadigi icin kaldigi yerden devam eder haftaya 11.
Spacd jamdeki Nba oyunculari gibi herifin butun yetenekleri gitmis.Su adamın bu hallere dusmesi akil alir gibi degil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adama ne oldu yav? Gecen sezonun sonlarindan beri toparlayamadi. Nerede o eski Apo

Araplar 5-6 milyon veriyorsa eğer direk satılmalı. Sol Bek-Stoper oynayan birini transfer etmeliyiz o bölgeye.

Space Jamdeki gibi yetenekleri çekilmiş durumda. Talibi falan varsa 4e 5e direkt kitlemek lazım hiç düşünmeden

Vucut çalışma falan hikaye.Su kısıtlı stoper rotasyonunda gidip amatörce sarı görüyorsun,yetmiyor 2.golu bağıra bağıra yediriyorsun o da yetmiyor 3.golde penaltı kırmızı yaptırıyorsun.Sabote etmeye girsem takıma şundan kötü oynamazdim.Belli olur diye korkardım.Arabistandan gelen maaş teklifi çoktan kafayı koparmış Galatasaray'dan

Cringe in tillahı ya

Yabancı dili olmamasına rağmen ref ref diyip duruyo adam ne var söyle dese apışıp kalacak

3 golde de ağır olduğu için sahaya sıçtı

Rövanş maçında olmaması güzel. Bir ihtimal turu geçeriz belki.

Bu da nereye gitmek istiyorsa gönderin defolsun gitsin.

2028 olimpiyatlarında altın madalya için yarışacak milli haltercimizdir kendisi.

Bu kadar kas çalışma birader.

Belki de yaptırdığı penaltı ile turu geçtik. bu arkadaş o pozisyonu kurtarsaydı ve rövanşta oynasaydı, canlı bomba gibi gezdiği için evdeki maçta sıkıntıya girebilirdi. vardır her şeyde bir hayır. zaten bunun yerine kaan oynar, kaan'da performans verirse formayı alır.

Yerine Emin'i koyamamak nasıl bir organizasyonsuzluktur anlamak mümkün değil. Bugünler elbet bir gün gelecekti zaten. İşte Avrupa bu konuda hiç acımıyor.

Ekran görüntüsü 2024-08-22 002918.webp

Şurda topa yetişemeyeceği belli yerinde dursa sağdan gelen siyahinin koşu yolunu kapatıp pozisyonu öldürecek. Hata %60 Muslera'ya yazılırsa %40 gene buna yazar.

2. golde yaptığı savunma ibretlik 75 yaşındaki dedem daha caydırıcı savunma yapardı.

Penaltıda aha abdülkerim ilk defa işe yarar hareket yaptı dedim onda da penaltı kırmızı oldu Young boys mallık yapmayıp yüklense 4ü atıp turu alacaktı belki de.

Bir oyuncunun olumsuz anlamda tura bu kadar etki ettiği maç hatırlamıyorum. Hatırlayan varsa hatırlatsın

Geri
Üst Alt