#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Pepe, Thiago Silva vs. stoperler nasıl inceldiler kariyer sonunda. Senin de yapman lazım belin dönmüyor artık. Biraz hafifle çevikleş

Silip atılacak biri değil bu arada bence. Kazanacağımız para ne olacak ki. Emin kadroda olsa neyse derdim de göndersek yerine beterini aynı paraya alacağız. Belki Emirhan olabilirdi ama o tren kaçtı. Yasin Özcan'ı da domaltmadan vermezler, başka da biri yok sanırsam (bir dönem sürekli yazılan Karapo dışında)

Pepe, Thiago Silva vs. stoperler nasıl inceldiler kariyer sonunda. Senin de yapman lazım belin dönmüyor artık. Biraz hafifle çevikleş

Silip atılacak biri değil bu arada bence. Kazanacağımız para ne olacak ki. Emin kadroda olsa neyse derdim de göndersek yerine beterini aynı paraya alacağız. Belki Emirhan olabilirdi ama o tren kaçtı. Yasin Özcan'ı da domaltmadan vermezler, başka da biri yok sanırsam (bir dönem sürekli yazılan Karapo dışında)
adam salonda kas basma peşinde

nasıl incelsin_?

derdi insta reel çekmek, senin dediğin adamların derdi kariyerini en iyi şekilde tamamlamaktı

Üzgünüm ama buradan sonra toparlama şansı neredeyse yok. Abartısız bir şekilde 8 aydır bu herif yok.
Önce çocuk doğumu bununla ilişkili mi bilmediğimiz bir form düşüklüğü peşine sakatlık derken bildiğin oradan sonra toparlayamadı.
Avrupa şampiyonası var diye bunu ıstarla oynatıp davinsonu yedeğe çeken bir dahiye de sahibiz.
Olmuyor işte neyin ısrarı ki bu, mevcut oyun stilinde iki stoperin arasını 40 metre açıp kanatlara gönderip 3 lü savunma yaptığını zannediyorsun stoperlerden birisi takoz ayak diğeri de ağır çekim koşuyor.
Koşarken acı çektiğini görüyorsun yav. Abi sırıkla atlama koşusu yapıyor herif.
Sonra bitti mi bitmedi, ezkiden fomsuz da olsa topu alır sürerdi, şimdi o da yok iki sürdü mü vücut afallayıp ayakları dolanıyor.
Eskiden derin pas veriyordu, verdiği bütün paslar başarısız olur mu.
Bir stoperin maç başı 25 top kaybettiği nerede görülmüş çıkıp anlatın.

Her şeyi geçtim 2. goldeki savunması neydi ya tam olarak ne yapmayı düşündü hadi penaltı bence şanssızlık ayrıca hani vücuttan seken top penaltı olmuyordu hadi o da oldu niye kırmızı kart gördü üstüne anlam veremediğim çok şey var ya

Vucut çalışma falan hikaye.Su kısıtlı stoper rotasyonunda gidip amatörce sarı görüyorsun,yetmiyor 2.golu bağıra bağıra yediriyorsun o da yetmiyor 3.golde penaltı kırmızı yaptırıyorsun.Sabote etmeye girsem takıma şundan kötü oynamazdim.Belli olur diye korkardım.Arabistandan gelen maaş teklifi çoktan kafayı koparmış Galatasaray'dan
Kötüydü evet
Yeni değil aylardır kötü evet.
Ama yenilen 3 golde de hatası var diyenleri okuyunca savunma zamanı.
İlk 2 gol yüzde 95 Musleraya yazar.
Hata oyunu bu illa olur 1.golde jelert hatalı evet de neticede topa kedi vuruşu yapılıyor çaprazdan kalede insan olmasına gerek olmayan gözü olan bir canlı olsa kütlesine çarpar gol OlmazDı.
2.golde nelson boşa kafaya çıkıyor apo ağır kalıyor vs ama top kalecimizin kapattığı köşeye tam kurtarmalık çok hızlı olmayan şekilde geliyor.normal refleksi olan kalecimiz zorlanmadan çıkarırdı.
Bakın 2 golde normal kaleci olsa maç özetlerine girmeyecek pozisyonlarda geldi.
3.gole gelirsek apokerimdem ziyade nelson uyuyor top rakibe yüzde yüzlük pozisyon oluyor apo kayıyor penaltı olmasa verilmese golü çıkardı denecekti

Çok net kesik yemeli.

Altyapıdan birini koysak o da minimum bu kadar oynar yani. Çok rezil bir durumda gerçekten.
Olur mu yav altyapıdan çocuk ya hata yapar gol yedirir falan sonra ne yaparız biz.
2 maçta 8 gol yedirdi nelsson-abdül ikilisi hadi nellson beşiktaş maçında 3 golde yoktu orada da çıktı bu arkadaş keriz gibi penaltı yaptırdı.
Koşamıyor abi bunu göremeyen adam mı olur.

Saçına sol ayağına tavırlarına her şeyine uyuzum senin 1 senedir futbolun f'sini oynamıyorsun yeteneksiz herif.

Aklı başında bir yönetim olsa 40 yaşındaki Ronaldo'dan yediğin çalımı gördüğü an seni 3-5 demeden satardı.

Geri
Üst Alt