Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.275
- 22.933
- 1.433
Çok kötüydü ama penaltı yanlış karardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam salonda kas basma peşindePepe, Thiago Silva vs. stoperler nasıl inceldiler kariyer sonunda. Senin de yapman lazım belin dönmüyor artık. Biraz hafifle çevikleş
Silip atılacak biri değil bu arada bence. Kazanacağımız para ne olacak ki. Emin kadroda olsa neyse derdim de göndersek yerine beterini aynı paraya alacağız. Belki Emirhan olabilirdi ama o tren kaçtı. Yasin Özcan'ı da domaltmadan vermezler, başka da biri yok sanırsam (bir dönem sürekli yazılan Karapo dışında)
Hayır şişmesi de bir işe yaramıyor omuzu koyan deviriyor.
Bjk yaptı o transferiAraplar 5-6 milyon veriyorsa eğer direk satılmalı. Sol Bek-Stoper oynayan birini transfer etmeliyiz o bölgeye.
Bjk yaptı o transferi
Kötüydü evetVucut çalışma falan hikaye.Su kısıtlı stoper rotasyonunda gidip amatörce sarı görüyorsun,yetmiyor 2.golu bağıra bağıra yediriyorsun o da yetmiyor 3.golde penaltı kırmızı yaptırıyorsun.Sabote etmeye girsem takıma şundan kötü oynamazdim.Belli olur diye korkardım.Arabistandan gelen maaş teklifi çoktan kafayı koparmış Galatasaray'dan
Olur mu yav altyapıdan çocuk ya hata yapar gol yedirir falan sonra ne yaparız biz.Çok net kesik yemeli.
Altyapıdan birini koysak o da minimum bu kadar oynar yani. Çok rezil bir durumda gerçekten.
Çok kötüydü ama penaltı yanlış karardı