#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Tüm pozisyonları Aponun yüzünden verdik. Adamlar ikinciyide Aponun hediyesi ile atıyordu. Okan hoca ikinci yarının başında değiştirmezse benim gözümde hoca falan değil

Avrupa kupalari tarihinin en les rakibinden gol yemeyi nasil basardin aga. Bu nasil laubalilik. Metehan’a sans verilmeli. Apo’yu yeteri kadar tolere ettik.

sol stoper lazım

Belli donmuyor.

Tiviterde Eray can Gencerin kesif ettigi siyahi solak stoper vardi

Vince Osuji, acilen alinmali

max konyada oynayacak oyuncu

Her saniyenin değerli olduğu maçta 80. dakikada yaptığı top kaybı rezaletti. Teknik direktör olsam bir daha oynatmam

Takım dağıldı artık Kerem gibi gitmek isteyen çok olur .

İlk sezon iyiydi ama şuan kötü bir anadolu stoperi sadece

Birde Nelsona laf edenler var bu adam sürekli sakkandigi için hiç birşey yapmadığı için tabi sizin gözünüze Nelson görünüyor adaletli bı teknik direktör Nelson davinson cikar

Paşa maçında 1 ve 3. Gollerde hatalı. Bugün de sıçtı. Ha Osinhen'e attırdığı golü falan da Nelson hiç attıramıyor. Zaten sol stoperde oynayamıyor diye sağa çekip Davinson'u da bozuyoruz. Mecbur apo ile devam edecez ama napacaz bilmiyorum

Birde Nelsona laf edenler var bu adam sürekli sakkandigi için hiç birşey yapmadığı için tabi sizin gözünüze Nelson görünüyor adaletli bı teknik direktör Nelson davinson cikar
Aynen öyle. Bu adam savunmada hayalet gibi dolaşıyor. Her topa nelson ve sanchez atladığı için hata da yapıyorlar doğal olarak

yav olmasaydı 2 gol daha yiyordunuz en az ne konuşuyonuz

Paşa maçında 1 ve 3. Gollerde hatalı. Bugün de sıçtı. Ha Osinhen'e attırdığı golü falan da Nelson hiç attıramıyor. Zaten sol stoperde oynayamıyor diye sağa çekip Davinson'u da bozuyoruz. Mecbur apo ile devam edecez ama napacaz bilmiyorum
Mete'ye 1 maç şans vermek lazım.

Türko oyuncular genelde 1-2 sene prime yapıp sonra klasik ayarlarına dönüyorlar zibilyon tane örneği var. Buraların adamı değil bariz.

Geri
Üst Alt