#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Her maç rakibini döndürüp tehlikeli pozisyon verdiriyor veya yaptığı hatayla. Böyle giderse devre arası transfer gelecektir mevkisine.

Stamina 0 olunca sana suc bulamiyorum. Hocan utansin.

Yok diyorsun daha sıçmaz herhalde diyorsun yine sıçıyor sonra diyorsun herhalde bundan fazla sıçmaz yeterli diyorsun çok daha kötü sıçıyor hücuma gidiyor akfasına göre top sürüyora alanını sara kapatıyor hatalarını telafi etmesini geçtim sürekli daha da kötüye gidiyor maçın en kritik anlarında sıvıyor ve davinsoynu tek bırakıyor amatör küme stoperleri bu kadar hata yapmaz yaav noldu olum sana nasıl bu kadar çabuk düşebilirsin sezonun en kötü topçusu bizim adımıza net olarak ne zaman keseriz o gün ihya oluruz tam olarak

Topla hiç kaptirmayacakmis gibi çıkmasına herkes gibi uyuz oluyorum ama Nelson olunca da olmuyor işte
.Zaten top çıkarmada çok zorlanıyoruz davinsonu sola geçirip daha verimsiz oynatmaya gerek yok.. Çok kötü olmadıkça mecbur yazılıyor kadroya

Şu maçta övülmüş, Alanya'nin az da olsa pozisyonu var ve hepsi Apo sayesinde.
İlk yarıda tac çizgisinde adamını döndürmesi, ikinci yarıda balkovicin penaltı beklediği pozisyon topu kontrol edebilse gol ve uzatmalarda serdar dursunun boş kaleye kaçırdığı gol. Pozisyon ne kadar faul olsa da adam apoyu geçiyor jakobs araya giriyor.

Rigas maçında da iki golde aponun hatası vardı

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdülkerim Bardakcı. Gitgide Prime dönemindeki performansına geçiş yapıyor. Özellikle Sanchez ile beraberken topla daha fazla ileri çıkıyor e bide üstüne Jakobs faktörüde olduğu için çok iyi bir görüntü veriyor. Şu sol ayak hiçbir stoperde yok piyasada. Çok kıymetli ve çok değerlisin Apo Van Dijk. Böyle devam
-3ltdti.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bıraktığı yerden devam ediyor yanındaki partnerinin 2 kişilik oynamasını sağlıyor büyük karakter..

Geri
Üst Alt