Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Bence alacağız illa birini.Bu sene olmaz artık tüm parayı Osimhen’e verdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence alacağız illa birini.Bu sene olmaz artık tüm parayı Osimhen’e verdik.
Sadece Muslera ve Okan hocamı?sol bek sağ bek ortasaha folluklugu .Bu gozardi ediliyor sadece Abdulkerime yukleniliyor.Bir günah keçisi o öylemi.Birakin Allahinizi severseniz.Sol kanat bek rezilliği den çocuk kan revana dönüştü.Ortasaha rezilliğinden tüm hucumcularla karşı karşıya kaldılar.Daha ne yapsınlar çok merak ediyorum.Okadar yer arizaliyken hala Abdulkerimde Abdülkerim.Yemin ediyorum boşluktan yapıyorsunuz.20-30 milyona getirecegin sol stoper bakalım verim verebilecekmi?Bu ne Abdülkerim fobisiymiş arkadaş.Helal olsun.Yukarıya da editledim, bence kendisi takım seviyesi ve genel hedefler için yetersiz. Ama gereksiz gömmeye de gerek yok. Abdülkerim'e gidene kadar Muslera ve Okan zaten yapacağını yaptı Avrupa'da. Daha iyisini alıp rotasyon oyuncusu yapmak gerek. Bunu kabul etmeyecekse gidebilir.
Sanırım yanlış kişiyi alıntıladın reis.Sadece Muslera ve Okan hocamı?sol bek sağ bek ortasaha folluklugu .Bu gozardi ediliyor sadece Abdulkerime yukleniliyor.Bir günah keçisi o öylemi.Birakin Allahinizi severseniz.Sol kanat bek rezilliği den çocuk kan revana dönüştü.Ortasaha rezilliğinden tüm hucumcularla karşı karşıya kaldılar.Daha ne yapsınlar çok merak ediyorum.Okadar yer arizaliyken hala Abdulkerimde Abdülkerim.Yemin ediyorum boşluktan yapıyorsunuz.20-30 milyona getirecegin sol stoper bakalım verim verebilecekmi?Bu ne Abdülkerim fobisiymiş arkadaş.Helal olsun.
3 şampiyonlukta direkt emeği ve katkısı var. Rakipler stopere kamyonla para verdi, bir Abdülkerim katkısı alamadılar. Ama bence yine de buraya kaliteli bir ekleme lazım. Abdülkerim de artık gerektiği zaman oynar.
Yok.Seninle hemfikir olduğumu ve buna mukabil Abdülkerim fobisi olanlara senin mesajın nezlinde içimi boşalttım.Sanırım yanlış kişiyi alıntıladın reis.
abdülkerim denilen herifin yerine birinci sınıf defans almadan, bek sorunu çözülmeden hiçbir anlamı olmayan bir transfer.
iki çizgiden top çıkarıyor, 3 aylık prim veriyoruz, iyi oyuncu sayıyoruz.
dönemiyor, adam kaçırıyor, birebirde zorlanıyor.
aklı başında düşüncelere gsc yerine ekşide denk gelmek #düşündürücü
Güvenlik sorunudur