#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Yukarıya da editledim, bence kendisi takım seviyesi ve genel hedefler için yetersiz. Ama gereksiz gömmeye de gerek yok. Abdülkerim'e gidene kadar Muslera ve Okan zaten yapacağını yaptı Avrupa'da. Daha iyisini alıp rotasyon oyuncusu yapmak gerek. Bunu kabul etmeyecekse gidebilir.
Sadece Muslera ve Okan hocamı?sol bek sağ bek ortasaha folluklugu .Bu gozardi ediliyor sadece Abdulkerime yukleniliyor.Bir günah keçisi o öylemi.Birakin Allahinizi severseniz.Sol kanat bek rezilliği den çocuk kan revana dönüştü.Ortasaha rezilliğinden tüm hucumcularla karşı karşıya kaldılar.Daha ne yapsınlar çok merak ediyorum.Okadar yer arizaliyken hala Abdulkerimde Abdülkerim.Yemin ediyorum boşluktan yapıyorsunuz.20-30 milyona getirecegin sol stoper bakalım verim verebilecekmi?Bu ne Abdülkerim fobisiymiş arkadaş.Helal olsun.

Sezona iyi başlamayanlardan biri de Nelsson'du. Oynadıkça ritim yakalıyor, bu kadar gömmeyin; sonuçta 4. sezonu.

Sadece Muslera ve Okan hocamı?sol bek sağ bek ortasaha folluklugu .Bu gozardi ediliyor sadece Abdulkerime yukleniliyor.Bir günah keçisi o öylemi.Birakin Allahinizi severseniz.Sol kanat bek rezilliği den çocuk kan revana dönüştü.Ortasaha rezilliğinden tüm hucumcularla karşı karşıya kaldılar.Daha ne yapsınlar çok merak ediyorum.Okadar yer arizaliyken hala Abdulkerimde Abdülkerim.Yemin ediyorum boşluktan yapıyorsunuz.20-30 milyona getirecegin sol stoper bakalım verim verebilecekmi?Bu ne Abdülkerim fobisiymiş arkadaş.Helal olsun.
Sanırım yanlış kişiyi alıntıladın reis.
3 şampiyonlukta direkt emeği ve katkısı var. Rakipler stopere kamyonla para verdi, bir Abdülkerim katkısı alamadılar. Ama bence yine de buraya kaliteli bir ekleme lazım. Abdülkerim de artık gerektiği zaman oynar.

Afbeelding

Sanırım yanlış kişiyi alıntıladın reis.
Yok.Seninle hemfikir olduğumu ve buna mukabil Abdülkerim fobisi olanlara senin mesajın nezlinde içimi boşalttım.
Avrupa maçlarında sanırsın tek sorunlu Abdülkerimmiş gibi konuşmalar , imalar.Keşke imkan olsa da hep birlikte o maçları yeniden oturup izleyebilsek.Sol bek yüzünden Abdülkerim nasıl cansiperane oynadı , ortasahanın delikliğinden Abdülkerim nelere maruz kaldı.Erman hocanın sopası gibi sopayla gösterme şansım olabilse.Çok ayıp ediliyor Abdülkerim'e.

Abdulkerim, Yunus, Barış ve Eren takımımızın şampiyonluğunda kilit rol oynadı. İstiyorlarki bütün takım yıldız yabancıyla dolsun. Kerem'in yerine Zaha yazanlar gibi zamanında. Bu yerli fobisi bir türlü kırılamadı malesef.

abdülkerim denilen herifin yerine birinci sınıf defans almadan, bek sorunu çözülmeden hiçbir anlamı olmayan bir transfer.

iki çizgiden top çıkarıyor, 3 aylık prim veriyoruz, iyi oyuncu sayıyoruz.

dönemiyor, adam kaçırıyor, birebirde zorlanıyor.

aklı başında düşüncelere gsc yerine ekşide denk gelmek #düşündürücü

bizim tv mi basik yoksa iyice sisiyor mu anlamadim

Sezon başları ekstra ağır oluyor, tıpkı geçen sezon olduğu gibi. Lig için formunu yakalar ama en formda hali bile ŞL için yetersiz olur.

Evet daha da hantallaştı ama futbolu ve kendini bilen bir futbolcu Apo. O sayede yapabileceği tek hamlenin zamanlamasını çok iyi ayarlayıp kritik noktalarda önemli kurtarıcı hareketleri hala sıkça yapabiliyor. Saçma sapan ezbere dripling girişimlerini de epeydir terk etti çok şükür.

En ideali, sol ayaklı, dinamik bir stoper alıp Arda' nın da katılımı ile stoper rotasyonunu dörtlemek. Alınan adam verimli olursa Apo da onu yedekler.

Geri
Üst Alt