#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

nelson'u mahveden okan buruk. bardakçı için harcadı

herif bi önceki sezon ikinci yarı tüm maçlarda kusursuza yakın oynadı, barcelona deplasmanı tek başına yeterli zaten örnek olarak

Alakası yok. Şampiyonlar ligi maçlarında yedek kalınca gevşek gevşek oynadı. Onu niye görmüyorsun.

Alakası yok. Şampiyonlar ligi maçlarında yedek kalınca gevşek gevşek oynadı. Onu niye görmüyorsun.

nelson bahsettiğim sezondaki 2. yarı performansıyla takımı şampiyon yapan adamdı
ertesi sezonun ortasında sançez transfer edilince birden bire kesildi
neden?
bu sorunun hiçbir yanıtı yok. birdenbire sançez-bardakçı oynamaya başladılar. oysa olması gereken sançez-nelsondu
adamı durduk yerde tamamen kestin. bunun üstüne "niye iyi performans vermiyor" diyemezsiniz
neyse bunları konuşmanın ne anlamı var herifin bizle bi alakası kalmamış zaten

haaland posyonuna bakmaya gerek yok
(ki o posyondaki sorun da haaland'a yetişememesi değil zaten de)

herifin çevresel farkındalığını (yani olmayan kademe anlayışını) göremiyorsanız dediğim gibi, avrupada bu sonuçlara ilelebet mahkumsunuz. cityde 20 yaşındaki khusanovu (osimhen'e adım attırmayan veledi) biraz dikkatli izleseydiniz keşke
Sanchesi en son ne zaman elestirdin sato ? Her yenildigimiz mac sonrasi gelip apo şöyle kötu bakin ben size demedim mi dersen takintili ve art niyetli oldugun ortaya cikar. Kimse apo elit seviye stoper demiyor ama bu takimda apoya gelinceye kadar elestirilecek cok isim varken takibti haline getirmen komik duruyor

Sorun Haaland’a yetişememesi değil. Uzun süredir kafası hep hücum odaklı çalışıyor. Hatta yerini bırakıp sol orta ve sol açığa yanaşıyor. Bu olunca savunma atraksiyonlarını iyice kaybetmeye başladı. Göze batan o. Ligde bu bir yerde görmezden gelinebiliyor. Lig standartı çok düşük olduğu için kimsenin umrunda değil.

Yoksa Haaland’a genel olarak zaten çoğu defans oyuncusu yetişemiyor.

nelson bahsettiğim sezondaki 2. yarı performansıyla takımı şampiyon yapan adamdı
ertesi sezonun ortasında sançez transfer edilince birden bire kesildi
neden?
bu sorunun hiçbir yanıtı yok. birdenbire sançez-bardakçı oynamaya başladılar. oysa olması gereken sançez-nelsondu
adamı durduk yerde tamamen kestin. bunun üstüne "niye iyi performans vermiyor" diyemezsiniz
neyse bunları konuşmanın ne anlamı var herifin bizle bi alakası kalmamış zaten

Unuttun heralde. Bjk 5-0 maçında Nelsson hayatımda gördüğüm en kötü stoper performansını gösterdi. Lige berbat başladı zaten yeteneği yok. Bunun üzerine trip attı tuhaf işlere girdi. Abdülkerim'i yerden yere vurup Nelsson'u övmen bile durumu özetliyor.

Sanchesi en son ne zaman elestirdin sato ? Her yenildigimiz mac sonrasi gelip apo şöyle kötu bakin ben size demedim mi dersen takintili ve art niyetli oldugun ortaya cikar. Kimse apo elit swviye stoper demiyor ama bu takimda apoya gelinceye kadar elestirilecek cok isim varken takibti haline getirmen komik duruyor

her zaman eleştiriyorum, başlığında var mesajlarım

beğenmiyorum ki ben sançezi, anormal dengesiz (hem performans hem posturografik anlamda) ve ciddi maçlarda azımıza sıçan bi oyuncu

diğer konuda da yazdım
iki üst düzey defansçı transfer etmeden avrupada başarı imkan dışı,
hala gidip asprilla falan alıyolar

ofsaytı bozuyor abi o gol posyonunda
topu da kesecek yerde durmuyor
adamı da rahatsız etmiyor

havada da paso eziliyor herkese
daha ne anlatıyonuz abi

onun dışında bugün rakibe al da at dedi bi kere
bari şu maç övmeyin ya
iyilik mi yapıyonuz

Koşamıyor ki nasıl yapsın, kum torbası yumruklamakla olmuyor tabi bu işler

20260129_021151.webp

Golde en buyuk hatasi "ofsayta duser" diye anlik boslamak. Ama benzer hatayi sanchez dokuya firlayarak yapti kac kere... City gibi takima yapamazsin abi o isi...

Derhal yedeklenmesi lazim her ihtimale karsi.

davinsonun sene başından beri süregelen tırt oyununu sallai ve akerime bağlamak baya gülünç oluyor.

Abi yerine daha iyisi alınmasın diyen mi var, alınsın. Neyin tartışması dönüyor. Sanki alınacaktı da taraftar bırakmadı. Ama sen Haaland'ı tutamadı diye eleştirirsen bu komik olur. Haaland'ın bugün yaptıklarına engel olabilecek stoper kaç tane var ki onları da iyi bir gününde aynı bu hale düşürüyor.
Kaldı ki bu yılki genel performansı Davinson'dan fersah fersah iyi mesela ama konuşan yok pek bu durumu.
31 yasina gelmissin karsindaki ha Haaland ha Ronaldo ha Mugdat Celik olsun ne farkeder? Adamin 3 metre otesinde aval aval bakip izledigin her topcu basip gider arkasindan baka kalirsin.

Geri
Üst Alt