#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Sadec haalandı mı tutamadı yav herif atak yaparken orta sahada şursuzca sağa sola koşuyor. Sol stoper adamın orta sahanın sağında ne işi var bi açıklansın.

Maçın 70. dakikalarında eleman rakip gol atsın diye ceza sahası içinde garip garip pasları vardı. Kafa üst seviye futboldan kopmuş artık.
Maximum başakşehir, trabzonsporun stoperi olabilir bu dakikadan sonra.

Haaland’ı tutamadı diye eleştiriliyor adam şaka gibi arkadaş.

onun için eleştirmiyoruz, 2. lig topçusu olduğu halde bu seviyelerde 11 oyuncusu olarak sahaya sürülmesini eleştiriyoruz

kaldı ki haaland'ı tutamadığı için de gayet eleştiriliebilir, bunun için de bodo'nun 1 milyon euro falan tm değerli defans oyuncularının kademelerini referans gösteririm. daha tuhafı, peki 20 yaşındaki süper deneyimsiz adam osimhen'i nasıl tutabiliyor maç boyu?
bunu görmezden gelip hala bardakçıyı savunmaya çalışanların derdi GS mi, bardakçı mı onu anlayabilmiş değiliz henüz

rezalet maç oynadı dün. bi tane de hediye ediyordu asistiyle de uğurcan ayaklarıyla cıkardı onu da.

Süper ligin rezil forvetlerini bile tutamıyor yav ne haalandı

Fizikli adam bunu eziyor ,hızlı adam geçiyor, uzun adam üstünden kafa vuruyor ,çalımcı çalımlıyor
Ligde yine çoğu maç idare ediyor. Lig için o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Avrupa için Sane , Salai ve Osimhen dışında eğer seviye City maçları ise çoğu oyuncumuz zaafiyet gösteriyor.

Reis dikkat ettin mi, maçın sonlarında taç atışları sırasında arkada duran bayan güvenlik sarışın. Baya güzel hatundu.
IMG_20260129_112525.webp

Haalandın savunma arkası kosularını tutabilecek stoper sayısı bellidir zaten o pozisyon özelinde suçlamak saçma. Bu sezon şampiyonlar liginde beklediğimden çok daha iyi performans gösterdi helal olsun

Ligde yine çoğu maç idare ediyor. Lig için o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Avrupa için Sane , Salai ve Osimhen dışında eğer seviye City maçları ise çoğu oyuncumuz zaafiyet gösteriyor.
Süper lig forvetleri son vuruşları kalitesizliklerinden dolayı düzgün yapamayınca apo idare etti gibi gözüküyor

Bence sançez bundan da kötü durumda şu an, lemina hepsinden daha iyi oynuyor stoperde

Apoyu dünkü maç özelinde eleştirenlere anlam veremiyorum. APO zaten bu! Oyun formasyonu o nu bu hallere düşürdü. Sen City gibi takıma arkaya top atma imkanı verirsen ve Haaland gibi adamla Apoyu tek bırakırsan olacağı bu. Liverpool maçında da benzer pozisyonlar oldu adamlar atamadı. Dünkü maçın tüm sorumlusu Okan Buruktur. Apoya gelince zaten hızlı ve çevik olsa diğer özellikleriyle Premier ligde de top oynar. Özetle adamın kapasitesi bu.

Ne zamanki yanında "yalandan" oynayan bir sol bek , önünde yalandan oynayan savunması olmayan DOS oldumu Abdülkerim kontrpide kalıyor.Bahsettiğiniz oyuncu dünyanın en iyi golcüsü Haaland.Çocuk bir hata yaptı diye demediğiniz kalmamış.Umarım istediğiniz stoper gelirde mutlu olursunuz.Kimseyi eleştirmeyin sadece Abdülkerimi eleştirin olur mu?
Jakobs maçın hangi anında vardı? Sara İlkay savunma namına ne yaptılar,dün Lemina bile savunma anlamında yeterince başarılı olamadı desek yerindedir. ???? Bunların hiç önemi yok. Abdülkerim berbat. Tüm meselemiz bu.
Ayrıca Abdülkerime methiyeler dökmek için yazmıyorum bu yazıyı.Sizin içinizdeki Abdülkerim nefreti için yazıyorum.Nasıl bir nefrettir arkadaş.Takım mükemmel oynadı bir tek Abdülkerim kötüydü.öyle mi???Frankfurt maçında Abdülkerim yoktu. Gördük neler olduğunu.ne çabuk unutuyorsunuz herşeyi.

Super lig denen iğrenç lig yüzünden başımıza geliyor bunlar başka bir şeyden dolayı değil aynı şey barış içinde geçerli.
Hali saha ligi Norveç liginde bile bodo'nun rakipleri Molde, viking gibi sistemli takımlar. Bizim haldır huldur ne idüğü belirsiz ligimiz yüzünden gerçekleri göremiyoruz

Haaland dışında dünyadaki tüm forvetleri tutabilir sanki.

Ulan adam gariban Anadolu takımlarının azıcık hızlı forvetleri karşısında bile Schevcenko karşısındaki Servet Çetin gibi kalıyor

Kimse Haalandı tutamadı diye kızmıyor.

Geri
Üst Alt