- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Futbol hakikaten adaletsiz bir oyun. Kerem ve Yunus her maç onlarca hata yapar ama bir hata yapan savunmacı linç edilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antep maçında da yedik ilk yarı.Bu sene Abdülkerim ligde 4 deplasman maçında 90 dakika sahada kaldı, bu maçların tamamını gol yemeden tamamladık. Abdülkerim in sahada olup gol yediğimiz tek maç içerideki Giresun maçı ki o gol de doğrudan Abdülkerim in hatasıyla gelen bir gol oldu
İlginç bir istatistik yakalamış stoperimiz...
Valla onu ilk once Torreira sandim cunku tam onun hareketiydi.Rakip yarı sahada bir pozisyon da rakip kontraya çıkacakken topu kayarak aldı arkadaşına aktardı bir kaç pozisyon da dikine top sürdü yavaş yavaş adapte oluyor daha da iyi olacaktır.
Yanlış yazmışım reis, "Abdülkerim in 90 dakika sahada kalıp" da diye düzelteyim onuAntep maçında da yedik ilk yarı.
Dün bende böyle bir istatistik görüp paylaşacaktım ama sonradan aklıma geldi antep maçı ondan yazdım size de.Yanlış yazmışım reis, "Abdülkerim in 90 dakika sahada kalıp" da diye düzelteyim onu
Kötü maçı olmadı hiç.İstanbulspor hazırlık maçı ve Adana maçında çok iyidi. Kendisini baya bir toparlamış ve özgüvenli gördük. Umarım aynısını Kerem ve Yunus yaşar