#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Geldiginden bu yana israrla söylüyorum,marcao’yu asla aratmiyor

Tek bir macta bile keske marcao kalsaydi dedirtmedi

Neden marcao ile kiyasliyorsun diyen arkadaslar olursa kendisi marcao’nun yerine sol stoper transfer edildigi icin dogal olarak onunla kiyaslanacak

Sağolsun Okan hoca az daha yiyordu abdulkerimi . Emin bayramı oynattığı maç şans eseri rakip fazla hücum yapmasa yada emin basit oynayıp geçer not alsa genç yıldız gazı ile formayı alacak , Abdülkerim psikolojik olarak çökecek ve şampiyonluk yolunda en önemli bölgemiz marcao yerine alınan ve oynadığı her maç hataları bir kenara bırakırsak iyi oynayan adamı kaybedecektik. Abdulkerim banko oynamalı bu takımda. Nelson ile sadece 2 gol yemisiz oynadıklarında.

Bu sene Abdülkerim ligde 4 deplasman maçında 90 dakika sahada kaldı, bu maçların tamamını gol yemeden tamamladık. Abdülkerim in 90 dakika sahada olup gol yediğimiz tek maç içerideki Giresun maçı ki o gol de doğrudan Abdülkerim in hatasıyla gelen bir gol oldu

İlginç bir istatistik yakalamış stoperimiz...

Son düzenleme:
Bu sene Abdülkerim ligde 4 deplasman maçında 90 dakika sahada kaldı, bu maçların tamamını gol yemeden tamamladık. Abdülkerim in sahada olup gol yediğimiz tek maç içerideki Giresun maçı ki o gol de doğrudan Abdülkerim in hatasıyla gelen bir gol oldu

İlginç bir istatistik yakalamış stoperimiz...
Antep maçında da yedik ilk yarı.

Rakip yarı sahada bir pozisyon da rakip kontraya çıkacakken topu kayarak aldı arkadaşına aktardı bir kaç pozisyon da dikine top sürdü yavaş yavaş adapte oluyor daha da iyi olacaktır.
Valla onu ilk once Torreira sandim cunku tam onun hareketiydi.
Abdul iyi oyuncu. Ortaligi karistiran @Sami Karakoç 😁

Uzun pasları beni hoş ediyor.

Ürkekliğini biraz daha atmış, şuana kadar iyi idare ediyo bencede

Defansta zaafiyet yaşamamamızın başlıca sebebi toreira tabiki onun yerine taylan olsaydı bu konu daha fazla küfür edilmesin diye çoktan kapatılmıştı

Adamin mayası saglam beyler. Konya görmüş geçirmiş. Sıkıntı olmaz

İstanbulspor hazırlık maçı ve Adana maçında çok iyidi. Kendisini baya bir toparlamış ve özgüvenli gördük. Umarım aynısını Kerem ve Yunus yaşar

Golü atmalıydı ama onun dışında takımdaki nadir iyi oyunculardandı.

Maçın genelinde beğendim ama yediğimiz golde kenara doğru uzaklaştırması lazımdı topu.

Geri
Üst Alt