- 6 Eylül 2014
- 94.137
- 64.920
- 4.608
Adam 2. Kez sacma kirmizi gordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artikayağı biraz daha otursa efecan'ın bilek kırılabilirdi. Yüzde 1 milyon kırmızı
yaw neyi yok neresi sarı bununYok artik
Bence de 5 kk bir tane yetmez!?ayağı biraz daha otursa efecan'ın bilek kırılabilirdi. Yüzde 1 milyon kırmızı
Ayağını tutturuna kadar basmaya çalıştı yav hakem kırmızı vermese bile biz bu herife ceza vermeliyiz bu salaklıkları içinayağı biraz daha otursa efecan'ın bilek kırılabilirdi. Yüzde 1 milyon kırmızı
kırmızı değilmiş üstatAyağını tutturuna kadar basmaya çalıştı yav hakem kırmızı vermese bile biz bu herife ceza vermeliyiz bu salaklıkları için
abdülkerime garezim yok üstat. bjk maçı öncesi böyle bir girişin ne manası var? efecan da efendi bir topçu yani öyle rakibi tahrik eden biri değilBence de 5 kk bir tane yetmez!?
Izliyorum kirmizilik hicbirsey gormedim dogru durust basma bile yokkırmızı değilmiş üstat![]()
sezon bitti sami ne bjk si yaabdülkerime garezim yok üstat. bjk maçı öncesi böyle bir girişin ne manası var? efecan da efendi bir topçu yani öyle rakibi tahrik eden biri değil
ya sabırIzliyorum kirmizilik hicbirsey gormedim dogru durust basma bile yok
yaw devam etse ne olacak knk ztnsezon bitti sami ne bjk si ya
Değil işte, sarı! 30 dk aynı pozisyona sarı veriyorsun bu da sarı!Pozisyon kirmizi