#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Abartma gayet de iyi oynuyor. Ben Marcao'nun bile önünde olduğu özellikleri barındırdığını düşünüyorum. 2-3 maç Emin oynadı yine bir sürü delik açıldı arkada. Psikolojik baskı altına alıyorlar topçuyu kartlarla. Sen de gelmişsin klişeler diziyorsun burada.

Beğenmiyorsan engelleyebilirsin. Ben kimseye fikirlerimi dikte etmiyorum.

Benim fikrimden sana ne birader? Kişisel görüşümü paylaşıyorum. Ne bu üstenci tavır? Bilirkişi misin? Uzman mısın?
Forumda olduğunun farkında mısın gergin dostum? Whatsapp mesajlarını yorumluyormuşuz gibi tavırlar içindesin. Buraya ne yazarsan yaz diğer üye gelir yorumlar. Bundan rahatsız oluyorsan forumda ne işin var.

Forumda olduğunun farkında mısın gergin dostum? Whatsapp mesajlarını yorumluyormuşuz gibi tavırlar içindesin. Buraya ne yazarsan yaz diğer üye gelir yorumlar. Bundan rahatsız oluyorsan forumda ne işin var.

Seninle muhatap olmayacağım. Ne mal olduğunu biliyorum çünkü.

Bence net kırmızı kart. Sporcu sağlığını riske atabilecek bir hareket. Ayrıca maçın son dakikasında, iş işten geçmiş, böye saçma sapan bir faul yapması başlı başına bir hata. Büyük takım tecrübesi eksikliği. Bu arada bu adamı geldiğinden beridir de hiç beğenmiyorum. Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler. Abdülkerim de o misal. Yerli oyuncu kalitemiz o kadar düştü ki Abdülkerim bile değerli futbolcuya dönüştü. Ülkenin futbolunun geldiği nokta bu.
Aynen çok daha iyi yerliler var mesela maldini

Seninle muhatap olmayacağım. Ne mal olduğunu biliyorum çünkü.
Aynı kişi ben başkasıyla futbol sohbeti ederken Torrentle Ve Burakla bu takım şampiyon olamaz dediğimde bana futbol cahili tarzında 1 şey söyledi :D Takmaya gerek yok ama sürekli üyelere karşı kendi fikrinde olmayanlara kendi fikrini kabul ettirmeye çalışıyo ve herkese üst taraftan bakan 1 kişi o.Tam da insanların sevmeyeceği özellikte 1 tip o reis yav :D

Geri
Üst Alt