Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.570
- 12.548
- 2.868
İcardinin direğinden sonraki pozisyonu atamaman
Kayseride ki kafan
Eminin alanya maçı
Bunlar baydı yanlız
Kayseride ki kafan
Eminin alanya maçı
Bunlar baydı yanlız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hüsnü Ayabakan linç korkusundan laykı geri çekmişsin üstat
korurum ben seni
linç yemeyeyim de yumuşatıyorum postlarıYok la mesajıma baksanaen sonda kalitesi var falan yazmışsın o yüzden geri aldim
linç yemeyeyim de yumuşatıyorum postları
siber zorbalığı dibine kadar yaşıyoruz maalesef
maç içinde çok pozisyon var işte haksızlık yapmamak için sol bek değişiminden mi diye soru sordum ama yine de maç içinde bu kadar olmaması lazım.Abdulkerimi Galatasaraya layık gören bir vasat sevici beni linç etse ne olur etmese ne olur Allah aşkına nkuduyla olduğu pozisyonu gördün mü adamın nereye gideceğini bilip önüne geçmesine rağmen 6 metrelik mesafede 3 metre geride kaldı.. Uzun topların hepsi karavana - dar alan geniş alan çalım manyağı oluyor -topla çıkışların hepsini kaptırıyor(geldiğinden beri ilk kez bugün kaptırmadı) ..Weghorstu sertligiyle dindirir dedik herif Abdülkerim yok gibi oynadı çoğu hava topunda.. Konya'da gol atıyor dedik bizde en az 4-5 tane net kaçırmıştır..
Ne anladım ben bu işten eminden fazlası süper Lig tecrübesi olmasi iste
Şu yabancı kuralı olmasa yedek kulübesinde falan oturur zaten anca, başka çaremiz yok ama malesefŞanslı bir herif..Bu takım biraz önde oynasa tüm defolari ortaya çıkacak ama öne top bile tasiyamiyoruz doğru dürüst ...
42 yaşındaki İbrahim Öztürkten bile daha hantal olabilir.. Herşey hız atletizm değil elbet ama bu kadar da hantal olunmaz.. Emine göre daha hazır görünse de asla ve asla bizim as stoperimiz olamaz
barış kerem ve sol bekte türk oynatırsak ross oynayabilir bence. bakalım başak maçını merak ediyorum.Şu yabancı kuralı olmasa yedek kulübesinde falan oturur zaten anca, başka çaremiz yok ama malesef
Şu yabancı kuralı olmasa yedek kulübesinde falan oturur zaten anca, başka çaremiz yok ama malesef
her mevki de bi değişim yaşanır da stoper tandemini pek bozacagini düşünmüyorum ben Okan'in.barış kerem ve sol bekte türk oynatırsak ross oynayabilir bence. bakalım başak maçını merak ediyorum.