#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

bu maç özelinde konuşuyorum
sana ayrı sinir oldum

Benzer düşüncedeyiz. Hatta ben biraz daha ileri gideyim. Abdülkerim, dediğimiz gibi bir tık daha kıvrak olabilse, üçlüde sol stoper için kitaptaki tanımın tam karşılığı bir adam; stoper pozisyonunun yanısıra, dörtlüdeki solbekten ve birazcık da orta sahadan rol çalan futbolcu tipi yani. Kaan' ı da hep üçlüde sağ stopere çok yakıştırdığım için en azından seneye mutlaka denensin isterim. Ki Nelsson da merkez stoperde sağlamcı role çok uygun...@Samet Nalbant
Dediğim gibi fazla kalınlaştığı için hareket kabiliyeti kısıtlı hale gelmiş tek hamleli stoper oldu iyice,aklı varsa incelir

3lüyüde sadece denersin bizim ligde oynatamazsın,2 oyuncunun ayağı iyi diye 3lü oynayalım demekte doğru yaklaşım değil farklı bir ezber ve oyun kültürü o

Bizim lige de uymuyo hem 3lü oynatan herkes 4lüye döndü mancini,ismael, pereira,jesus vs

kıyamadı konyasına #42

şu memleket sevdalısı numaralar da yasaklansın çok seviyosan orda oyna 42, 52 vs.

Konyali oldugu icin mi boyle biraz kotu oynadi acaba anlamadim ama ilginc bir sekilde tuhaf hareketleri vardi

Kasımpaşa maçından sonra Hikmet Karaman'ın analiz videosunu izlemiştim. Orada Abdülkerim'in ileri çıkışlarında olası top kaybında geride eksik yakalanabileceğimizi ve büyük sorunlar yaşayabileceğimizi falan söylemişti.

Bugün birebir yaşandı bu, hatta gol ile sonuçlandı ama ofsayt olduğu için unutuldu.

Gerçekten bugün sahada sarhoş gibiydi aynı.

Kasımpaşa maçından sonra Hikmet Karaman'ın analiz videosunu izlemiştim. Orada Abdülkerim'in ileri çıkışlarında olası top kaybında geride eksik yakalanabileceğimizi ve büyük sorunlar yaşayabileceğimizi falan söylemişti.

Bugün birebir yaşandı bu, hatta gol ile sonuçlandı ama ofsayt olduğu için unutuldu.

Gerçekten bugün sahada sarhoş gibiydi aynı.
Bugün sahada sarhoş olmayan sadece Rashica var gibiydi.

Beyler :D
B-h-86BIgAAZ71c.jpg

o nası bi şort ya, adana sıcağında ön taraf erimiş

Dunki mactan once herkesin ovdugu , sen olmasan ne yapardik dedigi adam bir macta kotu oynadi diye yerle bir edilmis.

Adamda bir sıkıntı olduğu çok belliydi. Umarım toparlar geçen maç hayretler içinde izledim aldığı ağrı kesicilerden olsa gerek sarhoş gibi dolanıyordu sahada.

Kuşların nazarına geldi abim. Gözü olanın gözü çıksın...

61bbrKFSV1S.jpg

Insallah ciddi birseyi yoktur. Allah şifa versin aslanima

Geri
Üst Alt