- 17 Eylül 2018
- 20.832
- 23.665
- 1.983
Giresun maçındaki hatadan sonra içerdeki maçta yaptığı hatadan yediğimiz gol ofsayt olmasa taraftar tepkisi ile çok zor toplanırdı .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O bizim taraftarın eksikliği oyuncunun degilGiresun maçındaki hatadan sonra içerdeki maçta yaptığı hatadan yediğimiz gol ofsayt olmasa taraftar tepkisi ile çok zor toplanırdı .
Haklısın, malesef tahammülsüz,sabırsız ve duygusal bir toplumuz geneli itibarı ile.Boey'ide silmiştik çoğumuz.O bizim taraftarın eksikliği oyuncunun degil
Yazılmış tabi ama en ön plana çıkan fark hava topları. Marcao çok problemliydi.Marcao'ya göre elit stoper gibi kalıyor. En büyük fark zeka seviyelerinde.
Marcao'nun pozisyon bilgisi eksikliği de çoğu zaman başımıza dert oluyordu. Çoğu hatasını hızıyla telafi ediyordu ama başımızı da çok yaktı.Yazılmış tabi ama en ön plana çıkan fark hava topları. Marcao çok problemliydi.
Şampiyonluk kutlamasında sahaya çıkacağı şarkı muhtemelen "Sezen Aksu-Doymadım Doyamadım Sevmelere Seni Ben" olacaktır diye tahmin ediyorum.

Tebrikler Gorilim!Şarkıyla sahaya çıktıktan sonra Okan hocaya kafasını hafif dayanışı ardından hocamızın da göz yaşlarını görünce dayanamadım.Şampiyonluk kutlamasında sahaya çıkacağı şarkı muhtemelen "Sezen Aksu-Doymadım Doyamadım Sevmelere Seni Ben" olacaktır diye tahmin ediyorum.