#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Giresun maçındaki hatadan sonra içerdeki maçta yaptığı hatadan yediğimiz gol ofsayt olmasa taraftar tepkisi ile çok zor toplanırdı .

Top Tier defans vallahi. İlk başlarda zorlansa da çok hızlı toparladı ve kendini kanıtladı. Bu sene yaptığımız en doğru transfer olabilir.

Abdülkerim ve Nelsoni izledikçe Denayerin ne kadar balon bir herif olduğunu daha net anlıyorum.. Tüm forvetlere sırtı dönük top aldırdı isirmazdi rakibi..Abdul ve Nelson bırak top aldırmayı kafa bile kaldırmıyor rakip forvetlere..
İyi bir stoperin bence en önemli özelliği budur o topu aldirmayacaksin

1685623361739.webp

Abdülkerim Bardakcı! Namı diğer Yerli Van Dijk.. Yerli olarak çok iyi stoperler izledik ama herhalde Sol ayağını bu kadar iyi kullanabilen hem teknik hem sertlik olarak aynı oranda iyi olabilen başka bir yerli stoper gelmemiştir. Bizim Yeni Bülent Korkmazımız olacaksın. Bu Şampiyonlukta en az Nelsson kadar katkın var. Seni hor görenler şimdi kramponunu bile alamazlar Tebrikler Gorilim!
InCollage_20230602_195108819.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonluk kutlamasında sahaya çıkacağı şarkı muhtemelen "Sezen Aksu-Doymadım Doyamadım Sevmelere Seni Ben" olacaktır diye tahmin ediyorum.
Şarkıyla sahaya çıktıktan sonra Okan hocaya kafasını hafif dayanışı ardından hocamızın da göz yaşlarını görünce dayanamadım.

Ne denir ki. Çok seviyoruz oğlum seni. Avrupa maçlarında dünyanın da takdirini toplayacaksın umarım

Geri
Üst Alt