#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Fenerlilerle çıkıp böyle bir oyun oynansaydı ne diyecektik? Kuş hesabı mı bu Troll Football?

Oyle gozukuyor renkdas. Onlarinkini de yapabiliriz gorduk eski oyuncularini, Ferdi'yi sonradan giren Ismail'i falan. Once bir cikip oynasinlar hele. Ayrica, neden Hakan Calhanoglu yok ? O da rezaletti, Orkun hele.. Zeki Celik peki ? Bugun kim iyi oynadi ki..

Oyle gozukuyor renkdas. Onlarinkini de yapabiliriz gorduk eski oyuncularini, Ferdi'yi sonradan giren Ismail'i falan. Once bir cikip oynasinlar hele. Ayrica, neden Hakan Calhanoglu yok ? O da rezaletti, Orkun hele.. Zeki Celik peki ? Bugun kim iyi oynadi ki..

O zaman ateşi kaynağında söndürelim renkdaş.

O zaman ateşi kaynağında söndürelim renkdaş.

Hoca'ya diyecek cok sey var.

Samet'in bu takimda isi yok. Onceki mac, kendisine ya da kafasina tesekkur ederiz ancak genel olarak asla bu seviyelerin oyuncusu degil. Orkun kotu, ya da biz kullanamiyoruz. Hakan'da pasif oynadigi icin cok kirilgan oluyoruz ortasahada. Bunlari gormeliydi, Ismail mac sonu soyledi ben iyi hissediyorum ancak hoca beklememi istedi saygi duyarim dedi. Ben Ismail'e bayildigim icin demiyorum ama elinde en azindan hareketli ve defansif bir isim varken neden Orkun-Hakan. Hadi Hakan tecrube, Orkun nedir :)

Neyse.. Arda konusunda bu mac ozelinde katiliyorum.

Bu videoyu kuşlar yaptıysa o troll kafası şapkasıyla birlikte onlara giriş yapsın.

yaw heralde kuşlar yapmış ahbert, barışa kontrol etsin diye çekilen ve kendisinden seken posyon bile varken maçı veren 2. gol koyulmamış
yapan da bjkli salaklarmış
allahın malları

yaw heralde kuşlar yapmış ahbert, barışa kontrol etsin diye çekilen ve kendisinden seken posyon bile varken maçı veren 2. gol koyulmamış
yapan da bjkli salaklarmış
allahın malları

Anlıyorum, lakin videoyu izleyince insan kısa süreli de olsa bir şoka giriyor. Ben maçı izlemediğim için kimin kaç porsiyon sahaya bıraktığını bilmiyorum. Anlaşılan bu faciada ortak bir paydada buluşma yaşamış çeşitli kesimler.

Fenerlilerle çıkıp böyle bir oyun oynansaydı ne diyecektik? Kuş hesabı mı bu Troll Football?
editi aldıkları kaynak sayfa bjk sayfası. gs topçularını çamurlamak için bir edit yapmışlar ve paylaşmışlar. bu troll futbol vs sayfalarda son 1 senedir bizim sosyal medya pazarını sevdiler direkt paylaşıyorlar.

Amacımız Abdülkerim’in tekrar formunu kazanmasıysa eleştiri için tam zamanı. Lig devam ederken yapılmadı fazla. Ama artık kendini toparlaması lazım. Bıktık artık kendini salan oyunculara sürekli çözüm aramaktan. Kulak memesi kıvamına gelmiş adamlarla futbol oynanmıyor artık.

Avrupa’da başarı istiyorsak Abdülkerim bu takımda ancak rotasyon topçusu olur.

Beşiktaşlılar hayal ettiği Gaziantep’in falan elek ettiği mal Necip oynasın. Forvette de son 10 hafta sahada kimsenin adını duymadığı, oynadığı büyük maçlar ve mt hazırlık maçı da dahil topa dokunamayan mal semih oynamalı.
Fenerliler özürlü bunlar daha da özürlü

Defans işi tandem işidir. Kafasına top çarpıp gol olmadı diye Samet-Apo ikilisi yaparsan böyle olur.
Apo bireysel olarak formsuz belli ki, ama takım savunmamız kötü herşeyden önce, doğal olarak Apo da olduğundan kötü görünüyor.
Önde süpürücü savunma yok, kesici Kaan ama önündeki OSlerimizin ikisi de yumuşak, kanatlar desen defans zafiyetli, Ferdi-Zeki zaten dörtlü savunma beki değil. Kadro dörtlü defansa uygun değil. Montella sağolsun öyle saçma oynatıyor ki, herkes olduğundan kötü görünüyor.
Abi koy kaleye Uğurcan'ı, önüne Mert-Kaan-Apo, kanat bekelere yerleştir Zeki-Ferdi, önlerine Hakan-Salih, önüne Arda, sağa Barış sola Kerem forvete Kenan. Bundan daha kötü olamazdık.

Kilolu gibi görünüyor son maçlarda bana mi öyle görünüyor acaba. Sene başı nasıldı şimdi nasıl anlam veremiyorum bu düşüşün sebebi ne acaba.

Defans işi tandem işidir. Kafasına top çarpıp gol olmadı diye Samet-Apo ikilisi yaparsan böyle olur.
Apo bireysel olarak formsuz belli ki, ama takım savunmamız kötü herşeyden önce, doğal olarak Apo da olduğundan kötü görünüyor.
Önde süpürücü savunma yok, kesici Kaan ama önündeki OSlerimizin ikisi de yumuşak, kanatlar desen defans zafiyetli, Ferdi-Zeki zaten dörtlü savunma beki değil. Kadro dörtlü defansa uygun değil. Montella sağolsun öyle saçma oynatıyor ki, herkes olduğundan kötü görünüyor.
Abi koy kaleye Uğurcan'ı, önüne Mert-Kaan-Apo, kanat bekelere yerleştir Zeki-Ferdi, önlerine Hakan-Salih, önüne Arda, sağa Barış sola Kerem forvete Kenan. Bundan daha kötü olamazdık.

kral 12 kişi olduk, daha kötü olmamız imkansız zaten

Hayat şunu bir kez daha gösterdi ki belli bir yaşa kadar prime dönemini yaşamamış topçular iyi dönemini ilerleyen yaşlarında yaşadıklarında elden çıkarılmalı.

Çünkü sürdürülebilir olması zor oluyor bunun örnekleri mevcut.

Bence bu yaz mümkünse teklifler değerlendirilir.

Geri
Üst Alt