#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Bir süre Nelsson-Sanchez yapıp Reis'i dinlendirsek iyi olacak.

Ekran görüntüsü 2024-08-10 002435.webp

Futbolculara kas, yağ, kütle ölçümü vs yapılmıyor mu yav? Plansız programsız UFC maçına çıkacak gibi kas yaparken teknik ekipten 1 kişi bile uyarı yapmıyor mu? Bir günde mi bu hale geldi sanki? Sakatlandığından beri mevcut tek istikrarı kas yapıp kendisini daha da ağırlaştırmak. Aklım almıyor gerçekten. Ne kendisi ne teknik ekip durumun farkında değil sanırım.
Ben ki çinko karbon taraftarım altı üstü, fitnıstan bile anlamam ama ortada basit bir gerçek var.
ayni sey degil - ancak senin nezninde * sunu paylasmak istedim sevgili onur ;

yanilmiyorsam,
*conte , lukaku nun kilosu konusunda ultimatom vermisti kendisine.
ozel hoca vs tutuldu, kilo konusuna o surecte care buldular.oyle imza attilar. fizik kilo vs konusu icin fitnes hocasi tutuldu oylece devam edildi.
lukaku'ya kalsaydi daha da kilo almaya devam edecek bir cizgide idi.
nitekim sampiyon oldular oyuncunun katkisi da yadsinamaz.

abdul ozelinde, bu agirlasmasi ,olcum vs konusuna dair sen ve diger kiymetli renkdaslarimizin mesajlarini okurken ustteki anektod'a degineyim istedim.

saygi ve selamlar.

Topu bir adım sağa sola çekince çalım yeme işi ne hacı makara mısın bu kadar basit mi yani geçilmek

Galatasaray formasıyla en kötü günlerine geçiriyor ama hemen yememek ve baskı altına almamak lazım. Yoksa geri dönüşü olmayacak şekilde kaybedebiliriz. Zaten bir kaç maç daha böyle devam ederse formayı nelssona verir.

1-2 hafta daha dinlebilseydi keşke. Sorunu aşırı yorgun olması gibi. Dağınık, fiziken kötü.

Abdülerin abdüsü.

Taraftarımız neden böyle bir maçta göğe çıkarıp yine yerin dibine sokabiliyor

Biraz dinlensin ve zayıflasın derim hız ve çeviklik ile hava topu antrenmanları yapsın

İyi teklif varsa satılabilir yaşı geldi çünkü ama çöp falan demek ağır saçmalık

Golde ciddi bir hatası var, maç boyunca da aksadı ama Apo geç form tutuyor ne yazık ki.

Nelsson-Sanchez oynamalı goygoyunu anlamıyorum. Geçen sezon biz bunu denedik. Şu an Nelsson daha feci durumda. Hadi Nelsson daha erken toparladı diyelim. Nelsson solda şabana dönüyor, sağda oynayınca solda Davinson oyun kuramıyor. Nelsson zaten oyun kuramıyor. Geçen yıl biz Fener’e tam olarak bu yüzden yenildik. Baskılarını kıramadık adamların.

Nelsson daha rezil durumdayken Nelsson-Sanchez oynasın goygoyunun tek açıklaması var. Yerlileri kolay harcamak

Üst tarafını zayıflatacak ve hızlanma üzerine yoğunlaşmalı yoksa yaşı da ilerliyor geriye doğru gider.

form tutsa ne olacak
max ne olur bu adamdan bunu soralım

bardakcıyı anadolu kulüplerinin çapsızlığı dışında ii gösteren bi faktör var mı

avrupada herkes içinden geçecek yine. gs'nin topçusu değil IMO

Geri
Üst Alt