#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Vücudu azaltsın diyorsunuz da ha diyince o da olmaz bunu başarabilmek minimum 6 ay.
6 ay bekleme şansımız da yok, kafa olarak da biraz dağılmış vaziyette bence. En temizi iyi bonservis gerirecekse vedalaşmak getirmeyecekse sürekli oynayabileceği bir yerde bu zayıflamayı gerçekleştirmek için 6 aylığına berkan gibi gitmeli.
Ciddi anlamda sol stoper bakmamız lazım.

Sakatlık sonrası dönemedi maalesef. Yorgunlukla falan alakası yok durumunun. Geçen sezon sonunu zor getirdi, milli takımda da hiç iyi değildi. Her geçen gün kötüye gidiyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Performansı aylardır kabul edilebilir düzeyde değil. Sakatlık sonrası form tutamamışken kariyerinin en önemli turnuvası denk geldi, yorgunluk, geç form tutma filan derken dibi buldu. Bundan daha iyi hale gelecektir ama yine de yeterli olamayabilir.

İzlediğim maçlarda pek bayılmamış olsam da istatistikleri iyi görünen Emirhan Topçu' nun transfer edilmesini bu yüzden istemiştim.

Yerli olarak düşünülebilecek ve alınmasını istediğim bir de Yasin var ki ona daha çok geleceğe yatırım gözüyle bakmak gerekiyor; 18 yaşındaki çocuğun pat diye GS 11 inde banko stoper olmasını ummak biraz hayalcilik olur. Öncelikle solbek rotasyonuna katılır, tecrübe kazandıkça tedricen sol stopere evrilecektir.

Abdülkerim' in transfer edilmesini en çok isteyenlerden biriydim, kötü başlangıca rağmen de çok faydalı olacağından kuşku duymadığımı belirtmiştim, yanıltmadı çok şükür. Yapılan yatırımın karşılığını fazlasıyla vermiştir; keşke her futbolcu için böyle bir f/p oranı tutturabilsek. Gelinen noktada 5 milyon bonservis getirerek gitmesine bile olumsuz bakmam, yaşı 30, yerinde olsam mevcut kazancımın 3-4 katını alabileceğim bir teklif gelirse değerlendirirdim.

Uzattım ama belirtmeden geçmek istemedim. Bek ve diğer orta saha oyuncularımızın profilleri nedeniyle, Torreira ve stoperlere haddinden fazla yük bindiğini uzun zamandır söylüyorum. Onlardan birinin bile aksaması durumunda telafi etmek pek mümkün olmuyor haliyle...

2-3 ay sallanma olmaz. Apo'ya güvenilmez bir imaj çiziyor bir süredir. Bek de oynayabilen sol ayaklı biri dahil edilmeli bu rotasyona. Ya da Metehan'a güveneceğiz.

2-3 ay sallanma olmaz. Apo'ya güvenilmez bir imaj çiziyor bir süredir. Bek de oynayabilen sol ayaklı biri dahil edilmeli bu rotasyona. Ya da Metehan'a güveneceğiz.
karakterinden bağımsız olarak, oosterwolde tam bizlik topçu değil mi yaw?

Ostere sakatlandığında geçmiş olsun diyelim dedim diye 2-3 ay banlanmıştım

Bakalım bize öneren sen ne kadar banlanacaksın
sadece bunun için banlanmamışsındır, mutlaka öncesi vardır (ya da yoktur) bilemem.

ben "karakterini bir kenara koyup, futbolcu özellikleri olarak" ihtiycımız olan topçu tipi diye yazıyorum kendisini. direkt kendisini istemiyorum ya da önermiyorum. kendisi özelliklerinde bir topçu istiyorum.

sen ise direkt o karakterdeki bir adama, ooster'in kendisine geçmiş olsun demişsin.

bana göre yine de yanlış olmuş 3 ay banlanman ama sen sonucu söylüyorsun. mutlaka öncesi vardır.

ayrıca banlanmanın yanlış olduğunu düşünmene rağmen, ikinci bir yanlışı yani benim de banlanmamı istiyorsun. bu da iyi bir şey değil bence.

Apoyu gönderelim de yerine ligde kalan son alternatif Yasin Özcanı almayı düşünüyor mu bizim yönetim?

sadece bunun için banlanmamışsındır, mutlaka öncesi vardır (ya da yoktur) bilemem.

ben "karakterini bir kenara koyup, futbolcu özellikleri olarak" ihtiycımız olan topçu tipi diye yazıyorum kendisini. direkt kendisini istemiyorum ya da önermiyorum. kendisi özelliklerinde bir topçu istiyorum.

sen ise direkt o karakterdeki bir adama, ooster'in kendisine geçmiş olsun demişsin.

bana göre yine de yanlış olmuş 3 ay banlanman ama sen sonucu söylüyorsun. mutlaka öncesi vardır.

ayrıca banlanmanın yanlış olduğunu düşünmene rağmen, ikinci bir yanlışı yani benim de banlanmamı istiyorsun. bu da iyi bir şey değil bence.

Fbyle tam papaz olduğumuz dönem
Oster sakatlandı
İyi niyetimle konu açtım
Dedim ki niye geçmiş olsun mesajı yayınlayıp bir adım atmıyoruz,gerginliği azaltmıyoruz

Banı yiyince anlamıştım iyi insan olmanın boş iş olduğunu

En son ne zaman iyi mac oynadi? Epey oldu herhalde.

Cidden buna güvenerek yeni sezona giremeyiz. Mutlaka ilk 11'e sol stoper sart.

Taraftarımız neden böyle bir maçta göğe çıkarıp yine yerin dibine sokabiliyor

Biraz dinlensin ve zayıflasın derim hız ve çeviklik ile hava topu antrenmanları yapsın

İyi teklif varsa satılabilir yaşı geldi çünkü ama çöp falan demek ağır saçmalık

Abdülkerim 1 maçtır değil, aylardır kötü

Geri
Üst Alt