#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Ilk yari sonu turu veren adam oldu dedim, ikinci yarida sagolsun bir de penalti + kirmizi kart olayi oldu. Yani bir adam takimi nasil sabote edegim dese Apo ve Muslera gibi oynar bu macta. Akil almayacak kadar amator oynayip hata yaptilar. Seytan diyor ki Okan hoca'yi yemek icin mi bunu yapiyorlar acaba, yani aciklanmasi guc bir performans oldu dun aksam.

Buna gore Muslera'nin ikinci yariya cikmamasi, ve Apo'nun gelecek macta olmayacak olmasi bizim icin net avantaj oldu. Ama bu arkadas ile bu sene zor biter boyle devam ederse, yazik olur bu kadar emege.

Ah be abi yeterince güçlüydün neden yaptın bunu kendine. Kasa falan ihtiyacın yok ki senin.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abartıyorsunuz, her halükarda iyi bir rotasyon parçası

Ha yerine Emirhan, Yasin, Emin vs. koyma planı olur yaparsın

Onun dışında haksızlık edilen 1i

Beşiktaş ve Young Boys maçlarındaki amatör penaltılarını hala anlamakta zorlanıyorum.

Formadan dolayı oynayamadığını düşünüyorum. Benim kedi de böyle elastik yapışan bir giysi giydirdiğimde kafası ve vücudu aynı anda kalıp gibi dönüyor yürürken yürürken arada yana doğru yuvarlanıyordu

young boys eşleşmesinde isviçre ekibi adına turun gizli kahramanlarından biriydi.

Tur gittiyse %60 Okan, %30 bunun kalan yüzde onda diğer faktörler yüzünden gitmiştir. Tez zamanda şu adamdan kurtulmak lazım, 3 milyon maaş istiyormuş beyefendi 😂

Dün gece itibari ile uzun süre kulübe olacağı kesinleşmiştir. nelsson dün takımın en iyisiydi bu arkadaş ile oynamayınca. davinson ve nelsson'a bir şey olmadığı sürece bu arkadaş kulübe oturup, iyice çalışıp gelen fırsatı değerlendirsin artık. geçen sezon nelsson'un küsmeyip, formayı aldığı gibi.

Turun anasını belleyenlerden ilk maçta o saçma sapan hataları yapmasa bu kadar özgüvenli oynayamazlar ve büyük ihtimal turu geçerdik. Talibi varsa direkt paketleyin gitsin

Abdülkerim'in en kötü günü bugünse bugün de Abdülkerim

Arkandayız kral sana güveniyoruz Sanchez Nelsson Hermoso vız gelir tırıs gider hepsini beşe katlarsın

dayı git arabistana paranı kazan. gelmişsin 30 yaşına bu zamana kadar ikinci liglerde sürünmüşsün. arap ligi tam senlik. zengin başkanına da rica edersin mike tyson'la bir maç da ayarlarlar sana. yaptığın antrenmanlar boşa gitmesin

4.stoperliğe. ah be abi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt