#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Abdülkerim Bardakcı is come back resmen. Şahane bir futbol oynadı. Attığı kafa golü ayrıca muazzamdı. Elimizdeki değeri sıfırlamadan önce geçmiş iki sezonda yaptıklarını unutmayın derim. Kerem ve Okan Hoca içinde geçerli bu sözler. Böyle devam Yerli Van Dijk. Bu topraklarda senden daha klas bir solak stoper yok Ekli dosyayı görüntüle 259436

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boksör gibi eliyle gard alıyor sürekli eller açık. Futbolcu dediğin adam elini saklar topa göre konum alır. Futbolcu gibi düşünmüyor sahada çok belli oluyor

Boks u bırakmazsa futbolu bırakmalı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vücudunu toparlasa hala oynar. İyi bir sol bek ve sert bir orta saha tandemiyle defoları kapanır

Takımın en golcü adamlarından biri dünkü gol baz alınmaz tabi ama çok kilit açıyor

Üçlü defans düzenine geçmek takımın çoğuna yarayacaktır. Barış Alper kendini bulacağına inanıyorum, Nelsson tam bir üçlüde kesici stoper olacaktır. Davinson üçlünün sağında çok daha canavar gibi katkı verebilir ama Abdülkerim güncel haliyle biraz canımı sıkıyor

Üçlünün sağında/solunda oynamak için çok daha hızlı olması daha geniş alanları oynayabiliyor olması lazım. Mesela ManCity son dönemde Gvardiol'u bu şekilde çok iyi kullanıyor veya Inter Şampiyonlar Ligi finaline giderken Bastoni bu rolde kullanılıyordu

Bu dizilişi bizim kusursuz işletebilmemiz için Abdülkerim'in tabiri caiz ise prime döneminde oynaması lazım

adam milli takımda da öyle bir sıvamaya devam ediyor ki ne halt edeceğiz bu herifle bilmiyorum. bu saatten sonra satamayız da avrupada yerine koyacak adam olmamasından dolayı

en güzeli bu adamdan devre arası arabistana satıp para kazanmak ama bu transfer dönemi bitmeden marcao gibi bir scout transferi yapmak. illa pahalı oyuncuya gerek yok gidip scout ekibinden isteyin kardeşim eminim ki onlarca o profilde oyuncu ismi vardır ellerinde

Bu gidişle milli takimda da formayı verir. Galler maçında çok kötü yine.

Yükleniyoruz da bu olsun barış olsun son 1 senede hiç dinlenebildiler mi acep
Ok okan bol bol haftalık izin veriyor ama ne bileyim sanki biraz hırpalandılar gibi

Dün 3'lü defansta hiç beğenmedim. Çok ağır kalıyor. Performansını yükseltmezse yandık.

5.stoper alternatifi olmalı takımda. Fazlası kesinlikle değil.

Ocaktan beri rezalet, düzelecek gibi de değil. Umarım Selçuk inan’ı senelerce taşıdığımız gibi bunuda taşımayız

abdülkerimin sorunu mental. Zirvesine çıktığını düşünüyor ve bunu yeterli görüyor

arda turan bile aynı sorunu yaşadı barcelona'ya gidince zirveye çıktım yeterli dedi

o yüzden messi, ronaldo, modric özel. Kaç yaşında olursa olsun, kaç kupa alırsa alsın asla doymuyor

Abi adam pas bile atamıyor zirveyi gördüm dur taca atayım diye bir dünya nasıl olabilir ya fiziksel ya mental veya ikisi birden bitik

Abdülkerim Bardakcı doğmuş! Yerli Van Dijk dersek daha doğru olur herhalde. İyi ki doğdun aslanlar aslanı. Her futbolcunun belli dönemlerde düşüşleri olur ama kaliteli oyuncular ayağa kalkmayı bilir.. sen de kalkacaksın. Sendeki Sol Ayak orta sahalarda dahi yok. Nice Sarı Kırmızı senelere
InCollage_20240907_010407814.webp

Abi Kardeş sonsuza dek beraber 🥹🥹
20240907_165944.webp

Geri
Üst Alt