#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

P6 p6 değil ama yine yaptıran bu

Yb,bjk,ads,fb

Toparladığı da yok jakobs topluyo arkasını

Toparlamadı diyenlerin adam yemeye meyilli olduğu çok bariz. Penaltıda bir suçu yok.

Kaldı ki toparladığını anlamanız için en iyi örnek bir pozisyonda arkadan koşup teke tek kalacak Fred’e yetişti. İki hafta önce bunu denemiyordu bile.

Oven bazi azinliga aldanma harcar bunlar bunların işi bu. Hem de ölçüsüz yazar bunlar. İşine bakmaya devam.helal olsun .

Yanına doğru bir solbek gelince adam da rahatladı.
Gerçekten öyle

Milli takımla oynadığı İzlanda maçında Eren Elmalı'nın performansıyla birlikte Abdülkerim de çok iyi bir maç çıkarmıştı şimdi döndük Galatasaray 'da Jakobs 'un performansıyla birlikte Abdülkerim 'in de performansı çok yükseldi

Abdülkerim Bardakcı. Cümle alem baksın görsün bu adam Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi yerli stoperidir. Ben bu kadar klas bir stoper izlemedim. Şu sol ayak tekniğiyle orta sahada dahi banko oynatırsın. Galatasaraya geldiğin güne şükürler olsun. Çok büyük bir oyuncu kazanmışız. Harikaydın Apo Van Dijk 🫡
20240922_151221.webp
20240922_000637.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok iyi oynadigi fikrine katilamiyorum maalesef davinson oyle bir herifki yanindaki stoperin nerdeyese tum defolarini kapatiyor bence takimin ortalamasinin altinda oynadi penaltiyi disarda tutuyorum o karar skandal zaten

Bizim oyunumuz icin fazla tek hamleli bi herif pozisyon bilgisi de cok iyi olmadigi icin hizli hucumlarda sikinti yasiyor fakat arkasinda neyseki davinson gibi bir azman var ki davinsonun oyunun bazi sekanslarinda error vermesinin bi sebebi de bu bir yaninda kaan bir yaninda apokerim adamin imani gevredi

Caza sahası içinde saçma sapan hareketler yapıp durma ztn hakemler fırsat kolluyo

Jacobs ve Davinson'la birlikte haliyle daha farklı oynuyor ama eline, koluna, ayağına daha dikkat etmeli bu kaçıncı oldu.

En iyi maçı olabilir geldiğinden beri.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jakobs'la oynamaya basladigindan beri muazzam top oynuyor.

Geri
Üst Alt