#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Bende böleyim ahbert bu ara

IMG_2204.webp

Artik su riskli hareketleri ve driblingleri biraksan mi? Kac kez yüregim agzima geldi bu mac.

Görmek istediğimiz Abdül işte budur.

Alev aldığında durdulamiyor. Haalandi bile duman eder gibi geliyor bana

Aslında kötü gibi başlamıştı ama hemen toparladi Maç içinde. Fb maçına da böyle başlamıştı. Ama oluk oluk sıçan görüntüsü gitmiş helal olsun

İncelme var biraz, t dönemi sonrası kafası rahatlamış olabilir cidden.

Cok hızlanmis, son 1 maclarda inanilmaz iyi durumda.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarı müthişti, ikinci yarı da fena değildi ama bir ara karşıladığı her topu rakibe teslim etti, golü de öyle yedik. Karşılanan toplar merkeze değil, taç bölgesine doğru atılması her zaman daha makuldur.

Milli maçta da iyidi sonrasında her maç iyi oynadı. Transfer döneminden sonra çok rahatlamış bence mental olarak. Böyle devam.

Dünden beri beklediğim video gelmiş, zamanında Abdülkerim'i fazlasıyla eleştirmiş biri olarak şunu gönül rahatlığıyla söylüyorum ki dün Abdülkerim bir ara göğe yükselecek zannettim. Gerçekten hem top kullanmada hem defansta kusursuza yakın bir maç çıkardı. Abdülkerim 'in şu performansının fazlasıyla övülmesi gerektiğine inanıyorum

Dün bence Davinson 'dan bile daha iyi bir maç çıkardı

Abdülkerim Bardakcı. Susturmaya devam ediyor herkesi iki senedir olduğu gibi. Üst düzey bir sol ayak, üst düzey bir sertlik ve kesicilik. Van Dijk gelsin kramponlarını temizlesin dedirtiyorsun. İyi ki bizi tercih etmişsinde böyle bir stoperimiz olmuş. Bu performansla tam gaz devam, 3 kupa yolunda varlığın çok kıymetli
20240926_002152.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt