#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

gayet iyi oynadı

macı ızlemıyorsunuz gelip yazıyorsunuz

Ben beğendim açıkçası

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusursuz oynadı maşallah. bu arada merih ile uyumunu beğeniyorum. bence bu ikili bozulmamalı.

İkili mücadele 6/6
Hava topu 4/4

Nazar değmesin🧿

Adam kaçırışları dışında herifi beğendim bu akşam

Abdülkerim Bardakcı diye yazılır, Yerli Van Dijk diye okunur. Muhteşem oynadı. Zaten son dönemde eski formuna geri dönmüştü. Sanchez gibi, Merih gibi sertliği yüksek oyuncular ile oynadığı zaman topla çıkışları daha rahat yapıyor. Sol ayağı cidden üst düzey. Harikaydın Abim
20241011_234505.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir sonraki maçta sövüleceğije o kadar eminim ki

Girmedi ki kaybetsin 🤣🤣

Bir sonraki maçta sövüleceğije o kadar eminim ki

adama takmışsın muhtemelen, belli de...

iyi oynadığı maçtan sonra bile "bir sonraki maçta sövüleceğini" yazıyorsun.

bu kadar kindar ve nefret dolu yaşamayı nasıl başarıyorsunuz? cidden soruyorum. iyi gelişen bir şeyden bile keyif almıyorsunuz.

yarın yine kötü oynarsa buraya gelip "ben demiştim" falan yazacaksınız değil mi?

adama takmışsın muhtemelen, belli de...

iyi oynadığı maçtan sonra bile "bir sonraki maçta sövüleceğini" yazıyorsun.

bu kadar kindar ve nefret dolu yaşamayı nasıl başarıyorsunuz? cidden soruyorum. iyi gelişen bir şeyden bile keyif almıyorsunuz.

yarın yine kötü oynarsa buraya gelip "ben demiştim" falan yazacaksınız değil mi?
Böyle tipler yuzunden forumda yazılanları okumaz olduk ne yazık ki

Böyle tipler yuzunden forumda yazılanları okumaz olduk ne yazık ki
ahmet usta iyidir yaw. lapsekili tayfurlu döneminden itibaren tanırım. :d

bir çok değerli üye var aslında çeşitli çeşitli topçuların başlığında benzer sekansları yaşatıyorlar.

benim için de kırmızı çizgi jelert mesela. ama adamın gs ile ilgili bir geçmişi yok. 0 yani. bir de ben jelert'e zerre kızmıyorum. onu o paraya transfer eden kimse o sorgulanmalı bence.

bu arada keşke kendisinde yanılsam, o kadar çok isterim ki.

Dün maçın en iyisinden birisidir muhtemelen. Arkaya 3 adam kaçtı biri merih papazının suçu diğer ikisi abdülkerim ve gavur fred bölgesinden kaçtı.
Burada tek hatalı olduğu pozisyon var o da ofsayttı ama olmamalıydı yine de bir pozisyon bile sorun olabilir maçta.

Ben sadece arkaya adam kaçırmasına takıyorum geri kalan maçta müthiş oynadı.
Son 6 aya bakarsak da yükselişte olduğu da aşikar. Avrupa şampiyonasındaki abdülü top diye oynar mevcut hali.

Geri
Üst Alt