#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

bardakcı defans ise skriniar neydi

bu konyasporlu herif takımın başının birinci belasıdır, takımdan gidene kadar da oyunumuzun düzelmesini kimse beklemesin. bu herifle sözleşme uzatan yönetimin haketmeyeceği küfür olamaz

kendisine acilen kulüpten cukkaladığı parayla bir bardak fabrikası kurup dede mesleğine geçmesini tavsiye ediyorum

Çok kötü yav bu herifle seneye sampiyonlar liginde olduğumuzu düşünemiyorum...Yerine adam alin

Aylardır kendisini hangi konuda eleştiriyorsak yine aynı hataları yapıyor. adamda hiç ders almak diye bir şey yok. Tam satılma kıvamına geldi ama sözleşme veriyormuşuz sanırım. bravo :)

Zam vererek uzatma işini rafa kaldırın. Sonra da vazgeçtik diyin yazın

İftar topu gibi olmuşsun, halen topla adam geçme derdindesin, topla kaleye kadar mı gideceksin. Bırak ekstra iş yapmayı, rakibi savun yeterli.

Oyuncuların performansını zam yaparak yükseltmeye çalışan bir ekip yönetiyor bizi, rezalet.

Gram akıllanmıyor.

2,5 senedir aynı hataları yapıp duruyor.

Hataları yüzünden gol yeseydik, çok ağır küfür ederdim.

sıktı artık.

Muhtacız ve mecburuz kabul edelim. Yedeği metehan ve cuesta. Destek vermekten başka çaremiz yok.

Aynı hatayı defalarca yapıyor. Demek ki bununla ilgili bir uyarı almıyor. Hoca, bu hatasından memnun ya da hatayı görmüyor ya da hatayı düzeltmesi gerektiğini söylemiyor.Her maçta bir tane böyle hata yapıyor.

Sezonun en kötü adamına bide zam yaptılar. Bu kadar rezil bir yönetim olmaz

Dün hocamız fatih terim olsaydı o herzaman yaptığı top sürüp kaptırma saçmalığından sonra muhtemelen saha içinde sopayla kovalanırdı

Yeterli görüldüğü için doğru düzgün transfer yapmadık. Zamanında yapılacaktı o iş.
Planlama konusu zaten sıçış. Takımda sol stoper alternatifi olmaması rezalet. Sol oynayabiliyor diye aldıkları stoper daha da rezalet.

Ama şuan bu yetersiz Abdülkerim oynar maalesef. El mahkum.

Bu özgüven nerden gelio anlamadım

Topu ayağına alınca şu şekil oluyor:

1740516994190.webp

Planlama konusu zaten sıçış. Takımda sol stoper alternatifi olmaması rezalet. Sol oynayabiliyor diye aldıkları stoper daha da rezalet.

Ama şuan bu yetersiz Abdülkerim oynar maalesef. El mahkum.
Dün o pozisyon gol olsaydı burada neler konuşulacaktı. Lemina koştu aldı neyse ki. Yaptıkları bir değil iki değil. Bir insan hep aynı saçmalığı yapmamalı.

düzgün bir sol stoper bulmak varken cuesta denilen düz adama para harcadık ya her maç aponun saçmalıkları izleriz artık

Geri
Üst Alt