- 9 Ocak 2014
- 33.057
- 9.410
- 1.538
Neden durtersin ikinciye o topu
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elbette goreceli bu diyeceklerim , kimi renkdaslar alinmasin - ancak ,Bir de buna zam yapacağız öyle mi.
Dediğin gibi abi 11 oynayacak durumda değil artık. Çok hantallaşmış ve bolca hata yapıyor. Yedek için kalabilir ama zam filan yapılmamalı. Emin kalsaydı şu an 11 oyuncusu olmuştu muhtemelen. Çok yanlış bir kariyer planlaması.elbette goreceli bu diyeceklerim , kimi renkdaslar alinmasin - ancak ,
kendisi ; 4lu de zaten gecen sezonun 2.yarisi baslarindan itibaren dususte olan ~ gerileyen bir oyuncu durumuna evrilmisken , bunu mac basliklarin da mac onleri kendimce vurgulamaya devam ediyordum . ki,
bu sezon 3lu muhabbeti ciktigi donemler den itibaren uzerine bir de kendisinin 4ludeki gerilemis hali gozumuzun onundeyken - 3lu de kendisinin isminin yazilmasina - sahsen anlam veremiyordum bu minvalde yorumlara denk geldigimde .
bu arada onurcum sana mac sonu mesajina yanit babinda deginmistim hatirlarsan <->
sol bekini de bozacak bir kivam da olduguu gormek icin illa derbi de yaptigi bireysel kritik hatalar ile gol yiyip
(neyseki dedigin gibi lemina supurdu) maglup olmamiz bekleniyor . . .
sozun ozu ;
uzatilma konusuna tahminim ; ''yeni sezon yenilenmis yerli sayisi'' nedeniyle kendisiyle uzatilmis gibi gorunuyor . ancak, net olan durum ;
- mevcut gorunumuyle - 11 oyuncusu olamaz .
* yeni sezonda buraya bir oyuncu bold sart .
tum bunlar goreceli elbette .
saygi ve selamlar .
bende zamma karsiyim .Dediğin gibi abi 11 oynayacak durumda değil artık. Çok hantallaşmış ve bolca hata yapıyor. Yedek için kalabilir ama zam filan yapılmamalı. Emin kalsaydı şu an 11 oyuncusu olmuştu muhtemelen. Çok yanlış bir kariyer planlaması.
2 kere gördükBu kadar maç izliyoruz, küçük takımdan büyük takımlara kadar hiçbirinin stoperleri bu kadar saçma sapan hareketlerde bulunmuyor. O topla yaldır yaldır çıkışlar falan nedir ya? Her seferinde de gidip kaptırıyor, sinir hastası etti artık. Yaptığı şu hareketin bir halta da yaradığını daha göremedik. Eskiden kornerden falan gol atıyordu, şimdi o da yok, acayip bir düşüş bununkisi, paraşüt bile kurtarmaz o derece.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bak doğru dedin, o Ümraniye maçını unuttum. Harbi güzel asist oldu ama orada da Icardi'nin hakkını vermek lazım çok iyi yere vurmuştu.2 kere gördük
biri ümraniye maçı icardiye asist
diğer maçı unuttum ama yine sıkıntılı bi maçtı orda asist yaptı
ama yedirdiği tehlike ve goller bu 2sinden çok çok daha fazladır![]()
malesef durum bu .Bunun uzun isabetsiz paslarından ve ileriye çıkıp her topu kaptırıp gole sebebiyet vermesinden bıktım
Nasıl uyarılmıyo
Uyarılıyosa niye hala aynı şeyleri yapıyo
Uyarılıp aynı şeyleri yaptığı da görülüyosa niye yedeğe çekilmiyo
AN LA YA MI YO RUM
malesef durum bu .
hazir yazmisken bir sekansa da degineyim.
ceza sahasi disi sol tarafimizda , gecen berkan mi , eren mi tam hatirlamiyorum ;
abdulkerim ayaginda gereginden fazla tuttu sonra hizli ve riskli pas verdi soluna , pasin siddeti asiri hizliydi ve tam olarak da ayaga degildi, haliyle sol bekimiz pasa yetisemedi - tac oldu, taci hizli kullandilar abdulkerim adamina yetisemedi ,ortaya da izin verdi, pozisyon gol oldu . uc asagi bes yukari hatirladigim sekans .
genel performansin dan umudu birakali cok oldu tarafim adina . kalan maclar da tek istegim ; basit ve sade oynasin .
saygi ve selamlar .
Ve bu adama yol al diyeceğimize zam yapıp sözleşmesini uzatmışız
Yıllık 2.5 - 3 m civarı para kazanacakmış diyolar
Kesinlikle. Bu kadar pozisyon vermememizin birinci sebebi.Bunun kronikleşen saçmalıkları yüzünden adamlar pozisyon bulamadığı maçta hiç yoktan 2-0 yeniyordu bizi. Galatasaray savunmasının en büyük kusuru bu adam ve senelik 3 milyon Euro’ya yakın maaş alacak.