#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Bir şeyin fikirde olması ayrı fiiliyatta olması ayrı. Siz değil fiilayata fikirlere bile tahammülünüz yok. Mesela Cumhuriyeti savunan biri fikri özgürlüğe önem vermiş mi oluyor? Ülkede her fikri ve ideolojiyi savunan insan var. Hepsine aynı şekilde mi cevap veriyorsunuz yoksa sadece derdiniz İslami fikirler mi. Cumhuriyet isteyen şeriat isteyenlerin söz hakkını ortadan kaldırmış olmuyor mu?

senin fikir hürriyeti dediğin karşı devrim. karşı devrim fikirleri az veya çok her zaman olacak. farklı pencerelerden aynı vaziyet pkk'lılarda da var, hizbullahçılarda da var. fethullahçılar da karşı devrimciydi ve takiye ile saklanarak geçen ömürleri silahlı mücadeleyi kaybederek son buldu.

mesela 31 mart ayaklanmasına girişen ve sonra camilere asılan şeriatçı gariban askerlere ve sivillere saygı duyabilirim. en azından bir şey yapmışlar. ama bir zahmet kimse demokratik kalkanlara sığınarak, mücadelesiz soft bir karşı devrim hayali kuranlara da saygı beklemesin.

Ne bu ya son günlerde şeriatçılar cirit atıyor, oturup bir şeyler anlatıyorsunuz bir de.

Bekleme yapmadan göçün hadi şeriat ülkesine.

Biletinizi ben alacağım.

Niye gideyim babanın ülkesi mi. Komünizm isteyenlere komünizm ile yönetilen ülkeler git diyor musun? İşte bu kafa ile ülkede birlik olmaz. Sonra millet ayrıştı diye sabah akşam kafa ütülüyorsunuz. Düşünce özgürlüğü diyorsun sonra kendi fikrinden olmayanı öz vatanından kovmaya çalışıyorsun. Sizin gibiler hangi fikirden olursa olsun bu ülkenin kanserli hücrelerisiniz. Bu ülke sizden kurtulduğu gün istikamete kavuşacaktır. Ayrıca Şeriat ile ilgili gram fikrin olmadığına adım gibi eminim.
Evet babamın ülkesi
images

Şeriat dediğiniz şeyden biraz örnek verebilir misiniz?
Birde şeriat ile çözülmüş bir sorun hakkında da örnek istiyorum.
Gidip tüm olayı petrol olup çözümü buradan gelen para ile bulanlardan verecekseniz de karşı örnekleri de bekliyorum.

Ben Araplara satmaktan yanaydim. O parayla belki Ozanin tapusu + zorunlu opsiyonla bir yabanci sol ayakli stoper alinirdi

#helal size
#gerçekler

3 kişiyiz artık herhal
Hocam ben o tarihten beri yazıyorum bu sorunu

Yediğimiz gollerin rahat %70’inde doğrudan abdülkerim’in hataları var. geriden saçma sapan bir top gönderiyor sonra rakip o topu alıp abdülle-sol bek arasına adam kaçırarak tehlike yaratıyor. Şu sekansı izlemediğimiz maç yok

2022'de gelmesi için çok dil dökenlerden biriydim ama artık diyebilirim ki ederini bulsa da bulmasa da gönderilmeli. Hem kendisi de daha fazla kazansın hem biz mancınık ball + zayıf markaj işinden kurtulalım

Abdülkerim gerçekten çok sevdiğim oyuncularımızdan biri ama en az kendisi kadar ilk 11 düzeyinde oynayabilecek bir sol stoper daha almamız gerekiyor. Formsuz olduğu dönemlerde hiç çekilmiyor bununla birlikte sakatlığı/cezası filan derken elimzide 2. bir sol stoperin olmaması işi çok bozuyor

Başka bir sol stoper daha alabilirsek Abdülkerim ile birlikte hangisi daha formdaysa o oynamaya devam etsin

Her sene başı aynı Abdulkerim eleştirileri.
Kalıplı kaslı adamlar her uzun süreli aradan sonra kötü dönerler. Form tutmaları zaman alır. Çünkü Allah vergisi atletizm yetenekleri yoktur ve bir anda o forma ulaşamazlar. Onyekuru, Garry Rodriguez gibi bir anda dönemez bu adamlar bir önceki sezon sonundaki performanslarına. O antrenman ve maç temposuyla ritme girmeleri gerekir tekrar.

Her sene başında bu kadar eleştirilen Apo, sezonun son 15 haftası hep en iyi 4-5 adamdan birisi oluyor ne hikmetse.

Her sene başı aynı Abdulkerim eleştirileri.
Kalıplı kaslı adamlar her uzun süreli aradan sonra kötü dönerler. Form tutmaları zaman alır. Çünkü Allah vergisi atletizm yetenekleri yoktur ve bir anda o forma ulaşamazlar. Onyekuru, Garry Rodriguez gibi bir anda dönemez bu adamlar bir önceki sezon sonundaki performanslarına. O antrenman ve maç temposuyla ritme girmeleri gerekir tekrar.

Her sene başında bu kadar eleştirilen Apo, sezonun son 15 haftası hep en iyi 4-5 adamdan birisi oluyor ne hikmetse.
3 şampiyonlukta direkt emeği ve katkısı var. Rakipler stopere kamyonla para verdi, bir Abdülkerim katkısı alamadılar. Ama bence yine de buraya kaliteli bir ekleme lazım. Abdülkerim de artık gerektiği zaman oynar.

Geri
Üst Alt