#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Süper ligin en iyi yerli stoperi.

Gelişigüzel herşeyi gömmeye gerek yok.

Takım oyunu da önemli. Takım halinde basmazsan defansta stoperin de zorlanır.

Gunah keçisi Abdülkerim değil. Ayağı bu kadar temiz stoper Avrupa'da bile az. Fizik gücü yeterli. Hızının yetersiz olduğunu hepimiz biliyoruz.

Sanki hızlı ayağı temiz sol ayaklı stoper aldırmayan Abdülkerim.

Alışmış bizim taraftar birini yiyip gelenin gideni aratmasına. İsteyin ama eldekini de kıymetini bilin.

süper lig ne ki en iyi yerli stoperi olmak maharet sayılıyor

avrupanın dandik liglerinden vasat takımlar süper ligin sözde en ii takımlarını içerde dışarda tokatlayıp ewlerine yolluyor her sezon

bardakcı dediğin adam ligin en yavaş, kademesiz stoperi

adamın ne halt olduğunu görebilmeniz için illa avrupalı bi takım tarafından tecavüze mi uğramamız gerekiyo

hayret bişey ya hu...

süper lig ne ki en iyi yerli stoperi olmak maharet sayılıyor

avrupanın dandik liglerinden vasat takımlar süper ligin sözde en ii takımlarını içerde dışarda tokatlayıp ewlerine yolluyor her sezon

bardakcı dediğin adam ligin en yavaş, kademesiz stoperi

adamın ne halt olduğunu görebilmeniz için illa avrupalı bi takım tarafından tecavüze mi uğramamız gerekiyo

hayret bişey ya hu...
Başlangıçtaki yorumundan sonrasını okumadım renkdaş.

Aynı düşünmediğimiz belli. Ne sen ikna olursun ne ben. Umarım yıl sonunda mutlu olan biz oluruz.

Başlangıçtaki yorumundan sonrasını okumadım renkdaş.

Aynı düşünmediğimiz belli. Ne sen ikna olursun ne ben. Umarım yıl sonunda mutlu olan biz oluruz.

oku rdaş

önünü görmeyen yol alamaz

iyi stoper kavramının ne anlama geldiğini görebilmek için lütfen avrupa liglerini izleyiniz, yoksa doğal olarak yanlış düşünceler üretirsiniz işbu hususta

Manchester City deplasmanına gideceğiz.

Dua edelim Manchester City ilk 8’i garantilemiş olsun.

1756592791284.webp

Gunah keçisi Abdülkerim değil. Ayağı bu kadar temiz stoper Avrupa'da bile az. Fizik gücü yeterli. Hızının yetersiz olduğunu hepimiz biliyoruz.

Alışmış bizim taraftar birini yiyip gelenin gideni aratmasına. İsteyin ama eldekini de kıymetini bilin.

Fizik gücü rizenin forvetine dayanamadıda ekitikeye haalanda falan nasıl dayancak bana bi anlatırmısın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fizik gücü rizenin forvetine dayanamadıda ekitikeye haalanda falan nasıl dayancak bana bi anlatırmısın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haaland'a karşı koyabilen stoper mi var ki bu adamdan bekleniyor, bazı şeyler gerçekten abartılıyor. Açık alanda stoperi santraforla birebir bırakırsan her türlü zorlanacaktır Davinson da Letonyalı forvetlere üstünlük kuramıyordu, bugün de son dk kabak gibi çalım yedi adamlar atamadı mesela. Ona da yetersiz mi demeliyiz şimdi? Adam elinden gelen mücadeleyi veriyor, yetmedi gidip gol attırıyor, 10 maç sonra gol yemişiz ilk defa, o maçlarda da bu adam stoper değil miydi? Bence biraz sakin olup bu kadar rahat adam harcama işini bırakmalıyız.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Sow'a madara oldu dün gene. Az biraz fizikli forvetlere karşı büyük sıkıntı yaşıyor avrupada en zayıf karnımız olacak

Günün en güzel özeti .Ağzına yüreğine sağlık.

hakikaten çok ağır yav, pozisyon bilgisi de zayıf olduğu için hep ters ayakta yakalanıyo. mourinho'nun maçası yemediği için skriniar'ı oynatamadığı çift tandemi biz nerdeyse 2 yıldır zorluyoruz. bizim köy liginde dönüşü bize fazladan 2 şampiyon olarak oldu amenna ama burdan pay biçip avrupa'da aynı işi zorlarsak gene elek olduğumuzla kalırız.

Hep söylüyorum bunu. Bu adami yemeye gerek yok çünkü suçu yok. Taraftar destek vermesini bilmiyor son yıllarda iyice şımardı bizim taraftar. Adam asmaca oynuyoruz her hafta

Arda hazirlik maclarinda hic apokerimin tarafinda oynamis miydi? Tum sezonu cikaramayabilir, yorgun oldugunda hataya cok acik cunku.

hoca bunu bosuna sol bekte oynatmadi, düsündügü var, o da biliyor bunun fazla agir oldugu stoperde

Geri
Üst Alt