#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Pocikerim kardeşim seni severiz ama bu kas kitlenle çok yavaşladın. Isak salah cherki ile bogusacaksin

Son 14 resmi maçta Galatasaray'ın süperlig maçlarında mağlubiyeti yok. 41 gol attık 4 gol yedik. Son 7 maçında gol dahi yemedi takım. En son Rizespor maçını da 3-1 kazandık.

ApoKerim de, OB de her şeyin farkında. Niye dönüp dolaşıp bu kadar çalışkan ve elinden gelen her şeyi yapan adamı şeytanlaştırmaya çalışanlar var anlamıyorum.

Maç günü vurun tamam da Galatasaray armasını taşıyan adam 3 şampiyonluk yaşamış 1 gün naz etmemiş.

Kin kusacak yer mi kalmadı. Adamın iddiası da yok ekran karartıp X takıma gideceğim gibi...

Nefretinizi dizginleyin az. Sakin.

Son 14 resmi maçta Galatasaray'ın süperlig maçlarında mağlubiyeti yok. 41 gol attık 4 gol yedik. Son 7 maçında gol dahi yemedi takım. En son Rizespor maçını da 3-1 kazandık.

ApoKerim de, OB de her şeyin farkında. Niye dönüp dolaşıp bu kadar çalışkan ve elinden gelen her şeyi yapan adamı şeytanlaştırmaya çalışanlar var anlamıyorum.

Maç günü vurun tamam da Galatasaray armasını taşıyan adam 3 şampiyonluk yaşamış 1 gün naz etmemiş.

Kin kusacak yer mi kalmadı. Adamın iddiası da yok ekran karartıp X takıma gideceğim gibi...

Nefretinizi dizginleyin az. Sakin.

iyi akşamlar apo ağbi

Bu adam milli maçta gayet iyi oynuyor. Çünkü orda orta sahaya kadar cikmiyor

Bu adam milli maçta gayet iyi oynuyor. Çünkü orda orta sahaya kadar cikmiyor
bu herif bile doğru analiz yapabiliyor ya.

Poçikerim geniş alana atılacak stoper değil ki 3 yıldır onu da fena yapmadı. Okan şu oyun yaklaşımını en azından zor maçlarda değiştirmeli.

Poçikerim geniş alana atılacak stoper değil ki 3 yıldır onu da fena yapmadı. Okan şu oyun yaklaşımını en azından zor maçlarda değiştirmeli.
Överken bile gömüyorsun helal olsun sana.

Ama itiraf ettin beni seviyorsun bu bana yetiyor

Zor maçlarda kapalı oynayıp kontra atak yapmamız gerek. Her aklı başında teknik direktör bunu yapar, ama bizimki yine gidip ön alan baskısı yaptıracak

Şöyle bir maçta ön alan presine çıkması korkunç birşey. Yanındaki Merih ve Mert'i birbirine vursan topcu çıkmaz, sen niye kademeni boşaltıyorsun.

Bizim Avrupa maçlarının provası bu adamı görmemek ve güvenmek nasıl bir akıl anlam veremiyorum. İnşallah Arda en kısa sürede keser bu arkadaşı.

Bizim Avrupa maçlarının provası bu adamı görmemek ve güvenmek nasıl bir akıl anlam veremiyorum. İnşallah Arda en kısa sürede keser bu arkadaşı.

bu başlıkta bu adamı çok seven üyeler var

cl'de her maç 10 yesek de onlar ya allah ya apokerim diye bağırmaya devam edecekler

bir musibet bin nasihatten iyidir normalde, ama bizim taraftar için geçerli değil bu. onun için uzatılmış olan sözleşmesi bitene kadar bu işkenceyi çekeceğiz, gerçi muhtemelen yine uzatılacak, ve apokerim 60 yaşına kadar bu takımda oynayacak. allahın emri olmuş bu, yapacak bişey yok

Geri
Üst Alt