#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Sezon baslangicinda tatil den döndügü icin vucudu hantal sekilde katiliyor takima

Bunun sebebi de vucut yapisi aslinda

Hasan sas,sneijder,arda turan gibi oyuncular da ara verdikleri zaman fizik olarak hantal duruma geliyordular aynisi abdulkerim icin de gecerli

Form tutmasi zaman aliyor ama iyi duruma geldiginde katkisi oluyor takima bu yüzden degersiz görülmesini yanlis buluyorum

Sanchez derhal satılmalı ve yerine Bardakfield ile daha iyi uyum sağlayacak kaliteli bir topçu alınmalı, Bardakçı zaten oldukça hızlı ve atik bir futbolcu olduğu için yeni transferde aranan öncelik hava toplarını kesmesi olmalı

bütün kayıtlar silinmiş

Antep maçında Kozlowski, Kayseri maçında Ramazan, Rize maçında Sowe karşısında zor anlar yaşayan Bardakçı yerine adam aldırtmadı Bay Buruk ve CL'ye bu herifle başlayacak muhtemelen

1758107534410.webp

Sezona kötü başlamadı. Full time sahada kaldı ve oynadığı maçlarda yüksek rating aldı görece takım içinde.

Geçen sene de en çok süre alan topçuydu. Frankfurt maçını çıkarabilecek mi bakalım.

Davinson daha çok hata yapıyor ama algısı pek Apo gibi değil. BJK deplasmanında o golü Apo yedirseydi bu takıntılı dostlar ne yapardı acaba.

Apo'ya da bayıldığımdan değil. Eleştirisi karşılık bulamayınca saldırıya geçenlere lafım.

Davinson daha çok hata yapıyor ama algısı pek Apo gibi değil. BJK deplasmanında o golü Apo yedirseydi bu takıntılı dostlar ne yapardı acaba.

Apo'ya da bayıldığımdan değil. Eleştirisi karşılık bulamayınca saldırıya geçenlere lafım.
Davinson'un daha çok hata yaptığı filan asla ve asla doğru değil. Hatta Abdülkerim Davinson ile oynamasa şimdiye GS'da bile olmazdı. Davinson Abdülkerim'in hatalarını kapatıyor çoğu pozisyonda.

Topla adam geçmeye çalışmadığı müddet benim için okay'dir.

CL'de sakın ha böyle riskli atraksiyonlara girme eypio.

Davinson'un daha çok hata yaptığı filan asla ve asla doğru değil. Hatta Abdülkerim Davinson ile oynamasa şimdiye GS'da bile olmazdı. Davinson Abdülkerim'in hatalarını kapatıyor çoğu pozisyonda.
Davinson kamyonla hata yapıyor ama bu iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bahsettiğim o. Eğer istersen hatalarını gördükçe alıntılarım seni de maç konularında.

Davinson kamyonla hata yapıyor ama bu iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bahsettiğim o. Eğer istersen hatalarını gördükçe alıntılarım seni de maç konularında.
Ben Davinson hata yapmıyor demedim. Sen Davinson Abdülkerim'den daha fazla hata yapıyor diyorsun. Böyle bir şey yok. Ki rakibin en hızlı, en tehlikeli oyuncusunu çoğu zaman Davinson marke ediyor. Kaldı ki her stoper hata yapar. Bunun sayısı ve neden hata yaptığı önemlidir. Abdülkerim her maç topla çıkarken defalarca topu kaybediyor en basitinden. Sebebi de ayağında topu gereksiz uzun tutması ve doğru pas opsiyonuna topu atmaması. Ek olarak her maç defalarca saçma sapan bir şekilde pozisyonunu boşaltıp bekle stoper arasında koridor açıyor. Rakipler paso buraya çalışıyor ligde. Bu konularda hala önlem almayan teknik ekip Abdülkerim'den daha fazla suçludur. İstediğini yapmıyorsa 2 maç kesersin, aklı başına gelir.
Bu defans Abdülkerim gibi birine rağmen kevgire dönmüyorsa Davinson'a yatıp kalkıp dua edilmesi lazım. İspanya maçında da gördük ne olduğunu. Şimdi diyecekler tek onun suçu mu o skor. Değil. Ama ihalede büyük parmağı var.

Bu adam iyi.

Rakibi 50 metrede de savunsa iyi yani, çünkü alan parsellemesi çok iyi ve omuz omuza yakaladımı işi bitiriyor.

Singo'nun da esas yeri sağ bek.

Kendisi kısa zamanda yerine geçecektir diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt