Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.616
- 3.888
ekibimizin 3 sezondur bardakcıya rağmen şampiyon olduğu şeklinde bir argümant da mewcut heis
Abarttigini dusunuyorum sato
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekibimizin 3 sezondur bardakcıya rağmen şampiyon olduğu şeklinde bir argümant da mewcut heis
Maalesefreis gökhan zanın olduğu bir video vardı
çocuğun biri başka birine "çirkin" diyordu bizim gökhan üstüne alınıp çocuğa dayılanıyordu falan bulaiblir misin ?
Maalesef
Saat 00:00 sularında 259 tane alıntı almaya aday bir mesaj olmuş doğrusu.Neler dendi

Neler dendi
Sıkor tahminini öğrenebilir miyiz
Davinson'un daha çok hata yaptığı filan asla ve asla doğru değil. Hatta Abdülkerim Davinson ile oynamasa şimdiye GS'da bile olmazdı. Davinson Abdülkerim'in hatalarını kapatıyor çoğu pozisyonda.Davinson daha çok hata yapıyor ama algısı pek Apo gibi değil. BJK deplasmanında o golü Apo yedirseydi bu takıntılı dostlar ne yapardı acaba.
Apo'ya da bayıldığımdan değil. Eleştirisi karşılık bulamayınca saldırıya geçenlere lafım.
Davinson kamyonla hata yapıyor ama bu iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bahsettiğim o. Eğer istersen hatalarını gördükçe alıntılarım seni de maç konularında.Davinson'un daha çok hata yaptığı filan asla ve asla doğru değil. Hatta Abdülkerim Davinson ile oynamasa şimdiye GS'da bile olmazdı. Davinson Abdülkerim'in hatalarını kapatıyor çoğu pozisyonda.
Reis bana ment atarmısın hatalardaDavinson kamyonla hata yapıyor ama bu iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bahsettiğim o. Eğer istersen hatalarını gördükçe alıntılarım seni de maç konularında.
Ben Davinson hata yapmıyor demedim. Sen Davinson Abdülkerim'den daha fazla hata yapıyor diyorsun. Böyle bir şey yok. Ki rakibin en hızlı, en tehlikeli oyuncusunu çoğu zaman Davinson marke ediyor. Kaldı ki her stoper hata yapar. Bunun sayısı ve neden hata yaptığı önemlidir. Abdülkerim her maç topla çıkarken defalarca topu kaybediyor en basitinden. Sebebi de ayağında topu gereksiz uzun tutması ve doğru pas opsiyonuna topu atmaması. Ek olarak her maç defalarca saçma sapan bir şekilde pozisyonunu boşaltıp bekle stoper arasında koridor açıyor. Rakipler paso buraya çalışıyor ligde. Bu konularda hala önlem almayan teknik ekip Abdülkerim'den daha fazla suçludur. İstediğini yapmıyorsa 2 maç kesersin, aklı başına gelir.Davinson kamyonla hata yapıyor ama bu iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bahsettiğim o. Eğer istersen hatalarını gördükçe alıntılarım seni de maç konularında.