#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

penaltıdan önceki pozisyonda ekitikeye yetişememesi comicti

Apo'da bir trik var, karambol topları baya iyi ayıklıyor ceza sahası içinde. Davinson havuza düşen karambol toplarda çok hata yapıyor mesela.

Görevini layıkıyla yaptı. Takım olarak yapılan savunma ve pozisyon bilgisiyle hiç sırıtmadı beklenilenin aksine. Aslanım benim.

Takımda gerçekten defans yapan belki de tek isim. Sanchez de Singo da her ne olursa olsun bir noktada hücumu düşünüyorlar ama Abdülkerim her dakika defansif olarak çok konsantre. Senede 2-3 kez saçmalıyor ama Sanchez bunun 5 katını yapıyor belki de. Takımda banko yazılacak isimlerden biri, mental olarak da güçlü bir karakter. Ayağına sağlık.

Tek büyük defosunun ağır olmasını kabullenip; Abdulkerim’in Avrupa standartında gayet iyi ve yeterli bir stoper olduğunu kabul edip saygı duymayı öğreneceksiniz.

14te ekitike
60ta isak
78de szoboslai direkt bardakcı sayesinde girdikleri 100%lük posyonları gole çewirseler küfürler havada uçuşuyordu muht

sonuca sevinsek de
maçı izlemeyi ihmal etmeyelim innit
Hız konusunda gerçekten ağır ve rakip geçişlerine yetişmekte zorlanıyor. Ama takım halinde savunmada gerçekten iyiydi. Yerleşik savunmayı iyi yapıyor ve sol stoperde daha iyi oynayabilecek başka stoperimiz yok heis

Hız konusunda gerçekten ağır ve rakip geçişlerine yetişmekte zorlanıyor. Ama takım halinde savunmada gerçekten iyiydi. Yerleşik savunmayı iyi yapıyor ve sol stoperde daha iyi oynayabilecek başka stoperimiz yok heis

heis uğurcan çakır iiydi

bardakcı'nın takım halinde savunmadaki niteliği o korner sonrası szoboslai'nin bulduğu boşluktan anlaşılabilir. ben sadece hızını eleştirmedim hiç, kademe anlayışı yok herifte diyorum. bu maç allahtan jacobs fln ii oynadı

ewet koca liverpool'u yendik, şu an hype var hepimizde, oyuncuları bu maçtan sonra eleştirmek pek doğru değil ama, öyle ii falan değil (#yeani) i says

Geri
Üst Alt