#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Haaland kosarken bu bi adim öne gitse ofsaytta kalacak ama beyimiz cok hizli ya yetisir

Avrupa'nın en iyi 15.ligi için yeterli oyuncu. Avrupada seviyesi ortaya çıkıyor. Bu takıma acilen stoper lazım. Sanchez yerine de singo oynasın. Apoyu da sanchezi de beğenmiyorum

Haland'i tutmasina gerek yok ki, ortaya yonelip topu rahatca kesebilirdi. Buna pozisyon alma denir. Ama kizmaya gerek yok, adam TSL stoperi, CL onun icin guzel bir anı anlatacak yer. Elinden geleni yapiyor, kapasite yetmiyor.

Haaland denen hayvanatı indirip kırmızı görmediği için tşk etmeniz lazım lan adama bi de sövmüşsünüz

GS seyircisi futbol bilmiyor

Bu herifi övüp duruyolar sene başından beri

Oysa ki net şekilde takımın zayıf halkalarından sezon başından beri

Davinson risk alıp hamle yapıyor oyunun gidişatı gereği, ıskalayınca ouğvv ne kötü

Davinson bilmiyor mu refakatçi gibi milleti takip etmeyi

Yazın yerine birini koymazsak Avrupa'da iddiamız yok demektir. Ligde de sırıtmaya başlar

Haaland'a yetişemedi diye eleştirmiyorum ama o topa ondan önce vurabilirdi. O kadar şiddetli gelmedi.

Ya bahane üretip durmayın

Ulan şimdi de bahane haaland ya kim tutabilir oldu. Tutan tutar kardeşim

Ayrıca bu herif pek çok maçta aynı adam kaçırmayı yapıyor yani “ama haaland o” bahanesini geçiniz
Tiago Çukur'u tutamıyor herif ya

Biraz sizelı biri geldiği an batırıyor

İlk sezonundan beri böyle

Topa atlasa o pası kesebilirdi de yere atlayamayacak kadar kağnı kendisi yakalayamayacağını bile bile hala koşturmayı tercih ediyo

Ya bahane üretip durmayın

Ulan şimdi de bahane haaland ya kim tutabilir oldu. Tutan tutar kardeşim

Ayrıca bu herif pek çok maçta aynı adam kaçırmayı yapıyor yani “ama haaland o” bahanesini geçiniz
haland ı kım tutabilir degil

30 metrede kım tutabilir

o defans blogunu o kadar öne cekersen halandı kimse tutamaz

Bu adam geçen sezonda buydu. Asıl sıkıntı sol stoper lazımken, singoya 30 milyon euro gömen yönetimdedir.

Allah'tan Okan hoca cikardi da 2 gol daha yemedik. Berbatin berbati. Ama kapasite bu, seviyoruz yine.

allah allah

niye çıktı ki oyundan tüm zamanların en iyi defansı
anlam veremedik

Geri
Üst Alt